Camping Parc La Clusure

Camping Parc la Clusure

Tellin, Wallonië, België

  • Gelegen in de Ardennen
  • Buitenbad met apart peuterbad
  • Talloze fiets- en wandelpaden in omgeving
0 - 7 jaar

Zeer geschikt voor kinderen
jonger dan 7 jaar

8 - 14 jaar

Geschikt voor kinderen
tussen 8 en 14 jaar

14+ jaar

Minder geschikt voor
oudere kinderen

De prachtig gelegen 4*-camping Parc La Clusure biedt volop voorzieningen zoals o.a. een verwarmd openlucht zwembad met apart peuterbad, sportvelden, speeltuinen en sfeervolle horeca. De camping beschikt daarnaast over een recreatieprogramma en uitdagende buitensporten. Verken dit groene paradijs vanaf de camping via de talloze wandel- en fietspaden die voor elke leeftijd geschikt zijn. Tellin ligt in het hart van de Belgische Ardennen, de groene long van het land: maak van jouw vakantie gebruik om in deze oceaan van groen een flinke portie gezonde buitenlucht in te slaan! Rondom Camping Parc La Clusure in België bepalen bossen, valleien en rivieren het landschap.

3-kamerstacaravan Florès 4/5p ***

3-kamerstacaravan Florès 4/5p ***

3-kamerstacaravan 4/5p.: Deze stacaravan voor maximaal 5 personen (ca. 25m2) beschikt over een woonkamer met tafel, stoelen, slaapbank en televisie. Er zijn 2 slaapkamers: 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed (140x190) en 1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden (80x190). Kussens en dekens zijn aanwezig. De ingerichte keuken is voorzien van kookplaten, magnetron, koelkast/diepvries, koffiezetapparaat en keukengerei. Deze stacaravan beschikt over een badkamer met douche en wastafel en apart toilet. Buiten vindt u een terras met tuinmeubilair en parasol. Deze accommodatie kent verschillende modellen en kan dus afwijken qua inrichting.

4-kamerstacaravan 6/7p ***

4-kamerstacaravan 6/7p ***

4-kamerstacaravan 7p.: Deze stacaravan voor maximaal 7 personen (ca. 35m2) beschikt over een woonkamer met tafel, stoelen, bank en televisie. Er zijn 3 slaapkamers: 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed (140x190), 1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden (80x190) en 1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en hoogslaper (80x190-geschikt voor kind tot 11 jaar). Kussens en dekens zijn aanwezig. De ingerichte keuken is voorzien van kookplaten, magnetron, koelkast/diepvries, koffiezetapparaat en keukengerei. Deze stacaravan beschikt over een badkamer met douche en wastafel en apart toilet. Buiten vindt u een terras met tuinmeubilair en parasol. Deze accommodatie kent verschillende modellen en kan dus afwijken qua inrichting.

3-kamerstacaravan Lumini 4p ****

3-kamerstacaravan Lumini 4p ****

3-kamerstacaravan Lumini 4p: Deze stacaravan voor maximaal 4 personen (ca. 33m2) beschikt over een woonkamer met tafel, stoelen, bank en televisie. Er zijn 2 slaapkamers: 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed (160x200) en televisie en 1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden (80x190). Kussens, dekens, lakens en handdoeken (1 badlaken en badhanddoek per persoon) zijn inbegrepen. De ingerichte keuken is voorzien van kookplaten, magnetron, koelkast/diepvries, koffiezetapparaat, waterkoker, vaatwasser en keukengerei. Deze stacaravan beschikt over 2 badkamers, beiden grenzend aan de slaapkamer met douche en wastafel en apart toilet. Buiten vindt u een terras met tuinmeubilair en parasol. Huisdieren zijn in deze stacaravan niet toegestaan.

3-kamerstacaravan Ardéco 4p ****

3-kamerstacaravan Ardéco 4p ****

3-kamerstacaravan Ardéco 4p: Deze stacaravan voor maximaal 4 personen (ca. 32m2) beschikt over een woonkamer met tafel, stoelen, bank en televisie. Er zijn 2 slaapkamers: 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed (160x200) en 1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden (80x190). Kussens, dekens, lakens en handdoeken (1 badlaken en badhanddoek per persoon) zijn inbegrepen. De ingerichte keuken is voorzien van kookplaten, magnetron, koelkast/diepvries, koffiezetapparaat, waterkoker, vaatwasser en keukengerei. Deze stacaravan beschikt over een badkamer met douche, wastafel en haardroger en een apart toilet. Buiten vindt u een terras met tuinmeubilair en parasol. Huisdieren zijn in deze stacaravan niet toegestaan.

 4-kamerstacaravan Jardenne 6p ***

4-kamerstacaravan Jardenne 6p ***

4-kamerstacaravan Jardenne 6p: Deze stacaravan voor maximaal 6 personen (ca.40m2) beschikt over een woonkamer met tafel, stoelen, bank en televisie. Er zijn 3 slaapkamers: 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed (160x200) , 1 slaapkamers met twee eenpersoonsbedden (80x190) en 1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden of stapelbed. Kussens, dekens, lakens en handdoeken (1 badlaken en badhanddoek per persoon) zijn inbegrepen. De ingerichte keuken is voorzien van kookplaten, magnetron, koelkast/diepvries, oven, koffiezetapparaat, waterkoker, vaatwasser en keukengerei. Deze stacaravan beschikt over een badkamer met douche, wastafel en haardroger en een apart toilet. Buiten vindt u een terras met tuinmeubilair en parasol. Huisdieren zijn in deze stacaravan niet toegestaan.

Lodgetent 5p ***

Lodgetent 5p ***

Lodgetent 5p: Deze lodgetent voor maximaal 5 personen (ca. 27m2) beschikt over een woonkamer met tafel en stoelen. Er zijn 2 slaapkamers: 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed (140x190) en 1 slaapkamer met een eenpersoonsbed (80x190) en stapeled (80x190). Kussens en dekens zijn aanwezig. De ingerichte keuken is voorzien van kookplaten, magnetron, koelkast, koffiezetapparaat en keukengerei. Deze lodgetent beschikt over een badkamer met douche, wastafel en toilet. Buiten vindt u een half overdekt terras met tuinmeubilair. Deze accommodatie kent verschillende modellen en kan dus qua inrichting afwijken. Huisdieren zijn niet toegestaan.

De camping en zijn omgeving

In de omgeving van de camping valt veel moois te ontdekken! Maak kennis met Luik, bewonder het weidse uitzicht vanaf de citadel van Namen, bezoek het gravenkasteel van Rochefort om het beroemde trappistenbier te proeven of verken de allermooiste dorpen van Wallonië vanaf camping Parc La Clusure. De Belgische Ardennen zijn een ware toeristische schatkamer: ontdek het samen met het hele gezin! Vergeet niet de wereldberoemde grotten van Han te ontdekken, op korte afstand van de camping gelegen.