Camping Parc la Clusure

Tellin, Wallonië, België

  • Gelegen in de Ardennen
  • Buitenbad met apart peuterbad
  • Talloze fiets- en wandelpaden in omgeving
Vind je vakantie
Aankomstdatum
Aankomst
Verblijfsduur
Bekijk beschikbaarheid
0 - 7 jaar

Zeer geschikt voor kinderen
jonger dan 7 jaar

8 - 14 jaar

Geschikt voor kinderen
tussen 8 en 14 jaar

14+ jaar

Minder geschikt voor
oudere kinderen

Parc la Clusure
Camping Parc la Clusure
Camping Parc la Clusure
Camping Parc la Clusure
Camping Parc La Clusure
Camping Parc la Clusure
Camping Parc la Clusure
Bekijk alle fotos (17 )
3-kamerstacaravan Florès 4/5p ***

3-kamerstacaravan Florès 4/5p ***

3-kamerstacaravan 4/5p.: Deze stacaravan voor maximaal 5 personen (ca. 25m2) beschikt over een woonkamer met tafel, stoelen, slaapbank en televisie. Er zijn 2 slaapkamers: 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed (140x190) en 1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden (80x190). Kussens en dekens zijn aanwezig. De ingerichte keuken is voorzien van kookplaten, magnetron, koelkast/diepvries, koffiezetapparaat en keukengerei. Deze stacaravan beschikt over een badkamer met douche en wastafel en apart toilet. Buiten vindt u een terras met tuinmeubilair en parasol. Deze accommodatie kent verschillende modellen en kan dus afwijken qua inrichting.

4-kamerstacaravan 6/7p ***

4-kamerstacaravan 6/7p ***

4-kamerstacaravan 7p.: Deze stacaravan voor maximaal 7 personen (ca. 35m2) beschikt over een woonkamer met tafel, stoelen, bank en televisie. Er zijn 3 slaapkamers: 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed (140x190), 1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden (80x190) en 1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en hoogslaper (80x190-geschikt voor kind tot 11 jaar). Kussens en dekens zijn aanwezig. De ingerichte keuken is voorzien van kookplaten, magnetron, koelkast/diepvries, koffiezetapparaat en keukengerei. Deze stacaravan beschikt over een badkamer met douche en wastafel en apart toilet. Buiten vindt u een terras met tuinmeubilair en parasol. Deze accommodatie kent verschillende modellen en kan dus afwijken qua inrichting.

3-kamerstacaravan Lumini 4p ****

3-kamerstacaravan Lumini 4p ****

3-kamerstacaravan Lumini 4p: Deze stacaravan voor maximaal 4 personen (ca. 33m2) beschikt over een woonkamer met tafel, stoelen, bank en televisie. Er zijn 2 slaapkamers: 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed (160x200) en televisie en 1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden (80x190). Kussens, dekens, lakens en handdoeken (1 badlaken en badhanddoek per persoon) zijn inbegrepen. De ingerichte keuken is voorzien van kookplaten, magnetron, koelkast/diepvries, koffiezetapparaat, waterkoker, vaatwasser en keukengerei. Deze stacaravan beschikt over 2 badkamers, beiden grenzend aan de slaapkamer met douche en wastafel en apart toilet. Buiten vindt u een terras met tuinmeubilair en parasol. Huisdieren zijn in deze stacaravan niet toegestaan.

3-kamerstacaravan Ardéco 4p ****

3-kamerstacaravan Ardéco 4p ****

3-kamerstacaravan Ardéco 4p: Deze stacaravan voor maximaal 4 personen (ca. 32m2) beschikt over een woonkamer met tafel, stoelen, bank en televisie. Er zijn 2 slaapkamers: 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed (160x200) en 1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden (80x190). Kussens, dekens, lakens en handdoeken (1 badlaken en badhanddoek per persoon) zijn inbegrepen. De ingerichte keuken is voorzien van kookplaten, magnetron, koelkast/diepvries, koffiezetapparaat, waterkoker, vaatwasser en keukengerei. Deze stacaravan beschikt over een badkamer met douche, wastafel en haardroger en een apart toilet. Buiten vindt u een terras met tuinmeubilair en parasol. Huisdieren zijn in deze stacaravan niet toegestaan.

 4-kamerstacaravan Jardenne 6p ***

4-kamerstacaravan Jardenne 6p ***

4-kamerstacaravan Jardenne 6p: Deze stacaravan voor maximaal 6 personen (ca.40m2) beschikt over een woonkamer met tafel, stoelen, bank en televisie. Er zijn 3 slaapkamers: 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed (160x200) , 1 slaapkamers met twee eenpersoonsbedden (80x190) en 1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden of stapelbed. Kussens, dekens, lakens en handdoeken (1 badlaken en badhanddoek per persoon) zijn inbegrepen. De ingerichte keuken is voorzien van kookplaten, magnetron, koelkast/diepvries, oven, koffiezetapparaat, waterkoker, vaatwasser en keukengerei. Deze stacaravan beschikt over een badkamer met douche, wastafel en haardroger en een apart toilet. Buiten vindt u een terras met tuinmeubilair en parasol. Huisdieren zijn in deze stacaravan niet toegestaan.

Lodgetent 5p ***

Lodgetent 5p ***

Lodgetent 5p: Deze lodgetent voor maximaal 5 personen (ca. 27m2) beschikt over een woonkamer met tafel en stoelen. Er zijn 2 slaapkamers: 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed (140x190) en 1 slaapkamer met een eenpersoonsbed (80x190) en stapeled (80x190). Kussens en dekens zijn aanwezig. De ingerichte keuken is voorzien van kookplaten, magnetron, koelkast, koffiezetapparaat en keukengerei. Deze lodgetent beschikt over een badkamer met douche, wastafel en toilet. Buiten vindt u een half overdekt terras met tuinmeubilair. Deze accommodatie kent verschillende modellen en kan dus qua inrichting afwijken. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Aankomstdatum
Aankomst
Verblijfsduur

Algemeen

Faciliteiten