Nederland

Eropuit in Nederland

Vakantie vieren in eigen land!

Bij het woord vakantie denk je misschien niet gelijk aan Nederland. Toch is ons mooie land zeer geschikt om vakantie te vieren. Denk aan de mooie wandel- en fietsroutes, vele pretparken en musea maar ook het strand en de meren die Nederland te bieden heeft zijn zeker de moeite waard. Een vakantie in eigen land hoeft niet persé duur te zijn. De vele pretparken zijn niet altijd even voordelig maar bijvoorbeeld een dag zwemmen bij een recreatiemeer hoeft natuurlijk niet veel of zelfs niets te kosten.

Lora heeft voor jou de leukste uitjes op een rij gezet die natuurlijk in de buurt liggen van één van onze vakantieparken, zodat u niet te lang in de auto hoeft te zitten en tijdens uw vakantie kunt genieten van een leuk dagje uit!

keukenhof nederland
zoute haring nederland
Efteling

Lora heeft de leukste uitjes in Nederland op een rijtje gezet:

Efteling

Efteling

De Efteling; één van de bekendste pretparken van ons land. Leuk attractiepark waar sprookjes centraal staan. Van jong tot oud, voor ieder wat wils.

Marinemuseum

Marinemuseum

Ontmoet zeehelden, bekijk wapens en uniformen of ga op ontdekkingstocht met het hele gezin. Het Marinemuseum is al twee maal uitgekozen tot leukste uitje van Noord-Holland.

Plopsaland

Plopsaland Coevorden

Op de foto met Bumba of kabouter Plop of autorijden met k3? Bezoek Plopsaland en je bent verzekerd van een superleuk dagje uit met kleine kinderen.