Camping Riviera d'Azur

Saint-Aygulf , Côte d'Azur, Frankrijk

  • Diverse zwembaden met glijbanen
  • Gezellige en fraaie familiecamping
  • Ideaal gelegen voor bezoek aan Cannes, St. Tropez en Monaco
Tip van Lora

Neem in de zomer de gratis shuttle naar het strand!

Vind je vakantie
Aankomstdatum
Aankomst
Verblijfsduur
Bekijk beschikbaarheid
0 - 7 jaar

Zeer geschikt voor kinderen
jonger dan 7 jaar

8 - 14 jaar

Zeer geschikt voor kinderen
tussen 8 en 14 jaar

14+ jaar

Geschikt voor
oudere kinderen

Riviera d'Azur
Camping Riviera d'Azur
Camping Riviera d'Azur
Camping Riviera d'Azur
Camping Riviera d'Azur
Camping Riviera d'Azur
Camping Riviera d'Azur
Bekijk alle fotos (17 )
3-kamerstacaravan Estérel 4/5p (airco) ***

3-kamerstacaravan Estérel 4/5p (airco) ***

3-kamerstacaravan Estérel 4/5p met airco: ca. 30m2 voor maximaal 5 personen. In het woongedeelte vindt u een tafel, stoelen en slaapbank. Er zijn 2 slaapkamers: 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed (140x190cm) en 1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden (80x190cm). Kussens en dekens zijn aanwezig. De ingerichte keuken is voorzien van 4 gaspitten, koelkast/diepvries, magnetron, koffiezetapparaat en keukengerei. Badkamer met douche en wastafel en een apart toilet. Buiten vindt u een half overdekt terras met tuinmeubilair.

3-kamerstacaravan 4p (airco) ****

3-kamerstacaravan 4p (airco) ****

3-kamerstacaravan 4p met airco: ca. 28m2 voor maximaal 4 personen. In het woongedeelte vindt u een tafel, stoelen, bank en televisie. Er zijn 2 slaapkamers: 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed (160x200cm) en 1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden (80x190cm). Kussens, dekens, lakens en handdoeken (1 badlaken en badhanddoek per persoon) zijn inbegrepen. De ingerichte keuken is voorzien van 4 gaspitten, koelkast/diepvries, magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker, vaatwasser en keukengerei. Badkamer met douche en wastafel en een apart toilet. Buiten vindt u een half overdekt terras met tuinmeubilair.

-kamerstacaravan 6/7p (airco) ***

4-kamerstacaravan 6/7p (airco) ***

4-kamerstacaravan 6/7p met airco: ca. 32m2 voor maximaal 7 personen. In het woongedeelte vindt u een tafel, stoelen en slaapbank. Er zijn 3 slaapkamers: 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed (160x200cm) en 2 slaapkamers met twee eenpersoonsbedden (80x190cm). Kussens en dekens zijn aanwezig. De ingerichte keuken is voorzien van 4 gaspitten, koelkast/diepvries, magnetron, koffiezetapparaat en keukengerei. Badkamer met douche en wastafel en een apart toilet. Buiten vindt u een half overdekt terras met tuinmeubilair.

4-kamerstacaravan 6p (airco) ****

4-kamerstacaravan 6p (airco) ****

4-kamerstacaravan 6p met airco: ca. 32m2 voor maximaal 6 personen. In het woongedeelte vindt u een tafel, stoelen, slaapbank en televisie. Er zijn 3 slaapkamers: 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed (160x200cm) en 2 slaapkamers met twee eenpersoonsbedden (80x190cm). Kussens, dekens, lakens en handdoeken (1 badlaken en badhanddoek per persoon) zijn inbegrepen. De ingerichte keuken is voorzien van 4 gaspitten, koelkast/diepvries, magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker, vaatwasser en keukengerei. Badkamer met douche en wastafel en een apart toilet. Buiten vindt u een half overdekt terras met tuinmeubilair.

Aankomstdatum
Aankomst
Verblijfsduur

Algemeen

Faciliteiten