Camping Le Grand Dague

Atur, Dordogne, Frankrijk

  • Aquapark met lagunezwembad
  • Speelweides, multisportterrein en airtrampoline
  • Paardrijden, fietsen en watersporten
Tip van Lora

Geniet van het enorme aquapark op de camping!

Vind je vakantie
Aankomstdatum
Aankomst
Verblijfsduur
Bekijk beschikbaarheid
0 - 7 jaar

Zeer geschikt voor kinderen
jonger dan 7 jaar

8 - 14 jaar

Zeer geschikt voor kinderen
tussen 8 en 14 jaar

14+ jaar

Geschikt voor
oudere kinderen

Le Grand Dague
Camping Le Grand Dague
Camping Le Grand Dague
Camping Le Grand Dague
Camping Le Grand Dague
Camping Le Grand Dague
Camping Le Grand Dague
Bekijk alle fotos (19 )
3-kamerstacaravan Perigord 5/6p ***

3-kamerstacaravan Perigord 5/6p ***

3-kamerstacaravan Périgord 5/6p. met airco: Deze stacaravan voor maximaal 6 personen (ca. 24m2) beschikt over een woonkamer met tafel, stoelen en slaapbank. Er zijn 2 slaapkamers: 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed (140x190) en 1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden (80x190) en hoogslaper (80x190). Kussens en dekens zijn aanwezig. De ingerichte keuken is voorzien van 4 gaspitten, magnetron, koelkast/diepvries, koffiezetapparaat en keukengerei. Badkamer met douche en wastafel en apart toilet. Buiten vindt u een half overdekt terras met tuinmeubilair.

3-kamerstacaravan 5/6p ***

3-kamerstacaravan 5/6p ***

3-kamerstacaravan 5/6p. met airco: Deze stacaravan (ca. 27m2) is geschikt voor maximaal 5 volwassenen en 1 kind onder de 10 jaar en beschikt over een woonkamer met tafel, stoelen en slaapbank. Er zijn 2 slaapkamers: 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed (140x190) en 1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden (80x190) en hoogslaper (80x190). Kussens en dekens zijn aanwezig. De ingerichte keuken is voorzien van 4 gaspitten, magnetron, koelkast, koffiezetapparaat en keukengerei. Badkamer met douche en wastafel en apart toilet. Buiten vindt u een overdekt terras met tuinmeubilair.

3-kamerstacaravan Bergerac 5/6p ***

3-kamerstacaravan Bergerac 5/6p ***

3-kamerstacaravan Bergerac 5/6p. met airco en 2 badkamers: Deze stacaravan (ca. 32m2) is geschikt voor maximaal 6 personen en beschikt over een woonkamer met tafel, stoelen en slaapbank. Er zijn 2 slaapkamers: 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed (160x200) en 1 slaapkamer met een eenpersoonsbed en stapelbed (80x190). Kussens en dekens zijn aanwezig. De ingerichte keuken is voorzien van 4 gaspitten, magnetron, koelkast, Dolce® Gusto koffiezetapparaat en keukengerei. Er zijn 2 badkamers, beiden grenzend aan de slaapkamers en voorzien van douche, wastafel en toilet. Buiten vindt u een half overdekt terras met tuinmeubilair. <br

Lodge Safari 6p ***

Lodge Safari 6p ***

Lodge Safari 6p. met airco: Deze lodge (ca. 35m2) is geschikt voor maximaal 6 personen en beschikt over een woonkamer met tafel en stoelen. Er zijn 3 slaapkamers: 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed (160x200), 1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden (80x190) en 1 slaapkamer met een stapelbed (80x190). Kussens en dekens zijn aanwezig. De ingerichte keuken is voorzien van 4 gaspitten, magnetron, koelkast, Dolce® Gusto koffiezetapparaat en keukengerei. Bovendien is er een badkamer met douche, wastafel en toilet. Buiten vindt u een overdekt terras met tuinmeubilair.

4-kamerstacaravan 6p (airco) Premium

4-kamerstacaravan 6p (airco) Premium

4-kamerstacaravan 6p. met airco en 2 badkamers: Deze stacaravan (ca. 35m2) is geschikt voor maximaal 6 personen en beschikt over een woonkamer met tafel, stoelen, bank en televisie. Er zijn 3 slaapkamers: 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed (160x200), 1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden (80x190) en 1 slaapkamer met een stapelbed (80x190). De ingerichte keuken is voorzien van 4 gaspitten, magnetron, koelkast, Dolce® Gusto koffiezetapparaat, vaatwasser en keukengerei. Er zijn 2 badkamers waarvan 1 badkamer met douche, wastafel en toilet grenzend aan de ouderslaapkamer. Daarnaast is er nog een badkamer met wastafel en douche en een apart toilet. Buiten vindt u een half overdekt terras met tuinmeubilair. Kussens, dekens, lakens en handdoeken (1 badlaken en badhanddoek per persoon) en eindschoonmaak zijn inbegrepen. Huisdieren zijn niet toegestaan.

4-kamerstacaravan 6p **** (airco)

4-kamerstacaravan 6p **** (airco)

4-kamerstacaravan 6p. met airco: Deze stacaravan (ca. 32m2) is geschikt voor maximaal 6 personen en beschikt over een woonkamer met tafel, stoelen, bank en televisie. Er zijn 3 slaapkamers: 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed (160x200) en 2 slaapkamers met twee eenpersoonsbedden (80x190). De ingerichte keuken is voorzien van 4 gaspitten, magnetron, koelkast/diepvries, Dolce® Gusto koffiezetapparaat, vaatwasser en keukengerei. Badkamer met wastafel en douche en een apart toilet. Buiten vindt u een half overdekt terras met tuinmeubilair. Kussens, dekens, lakens en handdoeken (1 badlaken en badhanddoek per persoon) zijn inbegrepen. Huisdieren zijn niet toegestaan.

3-kamerstacaravan 4p (airco) ****

3-kamerstacaravan 4p (airco) ****

3-kamerstacaravan 4p. met airco: Deze stacaravan (ca. 28m2) is geschikt voor maximaal 4 personen en beschikt over een woonkamer met tafel, stoelen, bank en televisie. Er zijn 2 slaapkamers: 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed (160x200) en 1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden (80x190). De ingerichte keuken is voorzien van 4 gaspitten, magnetron, koelkast/diepvries, koffiezetapparaat, vaatwasser en keukengerei. Badkamer met wastafel en douche en een apart toilet. Buiten vindt u een half overdekt terras met tuinmeubilair. Kussens, dekens, lakens en handdoeken (1 badlaken en badhanddoek per persoon) zijn inbegrepen. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Aankomstdatum
Aankomst
Verblijfsduur

Algemeen

Faciliteiten