Camping Le Grand Dague piratenboot

Camping Le Grand Dague

Atur, Dordogne, Frankrijk

  • Aquapark met lagunezwembad
  • Speelweides, multisportterrein en airtrampoline
  • Paardrijden, fietsen en watersporten
Tip van Lora

Geniet van het enorme aquapark op de camping!

0 - 7 jaar

Zeer geschikt voor kinderen
jonger dan 7 jaar

8 - 14 jaar

Zeer geschikt voor kinderen
tussen 8 en 14 jaar

14+ jaar

Geschikt voor
oudere kinderen

Familiecamping Le Grand Dague in het hart van de Dordogne

Vlak bij Périgueux, de hoofdstad van de Dordogne, verblijf je in een comfortabele stacaravan te midden van de natuur in het hart van de Périgord blanc. Deze fraaie 5-sterrencamping is ideaal voor een familievakantie met een groot aquapark, gratis animatie en vele sport- en excursiemogelijkheden. Neem een duik in een van de allergrootste aquaparken van de Dordogne op gezinscamping Le Grand Dague! Met diverse grote en kleine zwembaden komt dit zwemparadijs aan ieders wensen tegemoet. Een watergevecht in de peuterbad met piratenschip, relaxen in de bubbelbaden bij het lagune-zwembad, dolle pret in de wildwaterrivier… Je vindt al gauw je favoriete zwembad om van jouw zomervakantie te genieten! Camping Le Grand Dague in Périgueux is een familiecamping bij uitstek, met speelweides, een multisportterrein, een airtrampoline én animatie in de miniclubs.

3-kamerstacaravan Perigord 5/6p ***

3-kamerstacaravan Perigord 5/6p ***

3-kamerstacaravan Périgord 5/6p. met airco: Deze stacaravan voor maximaal 6 personen (ca. 24m2) beschikt over een woonkamer met tafel, stoelen en slaapbank. Er zijn 2 slaapkamers: 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed (140x190) en 1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden (80x190) en hoogslaper (80x190). Kussens en dekens zijn aanwezig. De ingerichte keuken is voorzien van 4 gaspitten, magnetron, koelkast/diepvries, koffiezetapparaat en keukengerei. Badkamer met douche en wastafel en apart toilet. Buiten vindt u een half overdekt terras met tuinmeubilair.

3-kamerstacaravan 5/6p ***

3-kamerstacaravan 5/6p ***

3-kamerstacaravan 5/6p. met airco: Deze stacaravan (ca. 27m2) is geschikt voor maximaal 5 volwassenen en 1 kind onder de 10 jaar en beschikt over een woonkamer met tafel, stoelen en slaapbank. Er zijn 2 slaapkamers: 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed (140x190) en 1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden (80x190) en hoogslaper (80x190). Kussens en dekens zijn aanwezig. De ingerichte keuken is voorzien van 4 gaspitten, magnetron, koelkast, koffiezetapparaat en keukengerei. Badkamer met douche en wastafel en apart toilet. Buiten vindt u een overdekt terras met tuinmeubilair.

3-kamerstacaravan Bergerac 5/6p ***

3-kamerstacaravan Bergerac 5/6p ***

3-kamerstacaravan Bergerac 5/6p. met airco en 2 badkamers: Deze stacaravan (ca. 32m2) is geschikt voor maximaal 6 personen en beschikt over een woonkamer met tafel, stoelen en slaapbank. Er zijn 2 slaapkamers: 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed (160x200) en 1 slaapkamer met een eenpersoonsbed en stapelbed (80x190). Kussens en dekens zijn aanwezig. De ingerichte keuken is voorzien van 4 gaspitten, magnetron, koelkast, Dolce® Gusto koffiezetapparaat en keukengerei. Er zijn 2 badkamers, beiden grenzend aan de slaapkamers en voorzien van douche, wastafel en toilet. Buiten vindt u een half overdekt terras met tuinmeubilair. <br

Lodge Safari 6p ***

Lodge Safari 6p ***

Lodge Safari 6p. met airco: Deze lodge (ca. 35m2) is geschikt voor maximaal 6 personen en beschikt over een woonkamer met tafel en stoelen. Er zijn 3 slaapkamers: 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed (160x200), 1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden (80x190) en 1 slaapkamer met een stapelbed (80x190). Kussens en dekens zijn aanwezig. De ingerichte keuken is voorzien van 4 gaspitten, magnetron, koelkast, Dolce® Gusto koffiezetapparaat en keukengerei. Bovendien is er een badkamer met douche, wastafel en toilet. Buiten vindt u een overdekt terras met tuinmeubilair.

4-kamerstacaravan 6p (airco) Premium

4-kamerstacaravan 6p (airco) Premium

4-kamerstacaravan 6p. met airco en 2 badkamers: Deze stacaravan (ca. 35m2) is geschikt voor maximaal 6 personen en beschikt over een woonkamer met tafel, stoelen, bank en televisie. Er zijn 3 slaapkamers: 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed (160x200), 1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden (80x190) en 1 slaapkamer met een stapelbed (80x190). De ingerichte keuken is voorzien van 4 gaspitten, magnetron, koelkast, Dolce® Gusto koffiezetapparaat, vaatwasser en keukengerei. Er zijn 2 badkamers waarvan 1 badkamer met douche, wastafel en toilet grenzend aan de ouderslaapkamer. Daarnaast is er nog een badkamer met wastafel en douche en een apart toilet. Buiten vindt u een half overdekt terras met tuinmeubilair. Kussens, dekens, lakens en handdoeken (1 badlaken en badhanddoek per persoon) en eindschoonmaak zijn inbegrepen. Huisdieren zijn niet toegestaan.

4-kamerstacaravan 6p **** (airco)

4-kamerstacaravan 6p **** (airco)

4-kamerstacaravan 6p. met airco: Deze stacaravan (ca. 32m2) is geschikt voor maximaal 6 personen en beschikt over een woonkamer met tafel, stoelen, bank en televisie. Er zijn 3 slaapkamers: 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed (160x200) en 2 slaapkamers met twee eenpersoonsbedden (80x190). De ingerichte keuken is voorzien van 4 gaspitten, magnetron, koelkast/diepvries, Dolce® Gusto koffiezetapparaat, vaatwasser en keukengerei. Badkamer met wastafel en douche en een apart toilet. Buiten vindt u een half overdekt terras met tuinmeubilair. Kussens, dekens, lakens en handdoeken (1 badlaken en badhanddoek per persoon) zijn inbegrepen. Huisdieren zijn niet toegestaan.

3-kamerstacaravan 4p (airco) ****

3-kamerstacaravan 4p (airco) ****

3-kamerstacaravan 4p. met airco: Deze stacaravan (ca. 28m2) is geschikt voor maximaal 4 personen en beschikt over een woonkamer met tafel, stoelen, bank en televisie. Er zijn 2 slaapkamers: 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed (160x200) en 1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden (80x190). De ingerichte keuken is voorzien van 4 gaspitten, magnetron, koelkast/diepvries, koffiezetapparaat, vaatwasser en keukengerei. Badkamer met wastafel en douche en een apart toilet. Buiten vindt u een half overdekt terras met tuinmeubilair. Kussens, dekens, lakens en handdoeken (1 badlaken en badhanddoek per persoon) zijn inbegrepen. Huisdieren zijn niet toegestaan.

De camping en zijn omgeving

Bezoek de oude binnenstad van Périgueux met zijn beroemde kathedraal. Het Gallo-Romeins museum, de middeleeuwse steegjes en de vakwerkhuizen voeren je mee op een ongelooflijke reis door de tijd! In de omgeving van de camping vind je talloze routes om de prachtige Dordogne te verkennen met z'n rivieren, kastelen, charmante dorpen en grotten.