Camping Les Tamaris

Frontignan, Languedoc-Roussillon, Frankrijk

  • Comfortabel stacaravans dicht bij zee
  • Strandclub
  • Mooi zwembad (480m²)
Vind je vakantie
Aankomstdatum
Aankomst
Verblijfsduur
Bekijk beschikbaarheid
0 - 7 jaar

Zeer geschikt voor kinderen
jonger dan 7 jaar

8 - 14 jaar

Zeer geschikt voor kinderen
tussen 8 en 14 jaar

14+ jaar

Zeer geschikt voor
oudere kinderen

Les Tamaris
Camping Les Tamaris
Camping Les Tamaris
Camping Les Tamaris
Camping Les Tamaris
Camping Les Tamaris
Camping Les Tamaris
Bekijk alle fotos (18 )
4-kamerstacaravan 6/7p (airco) ***

4-kamerstacaravan 6/7p (airco) ***

4-kamerstacaravan 6/7p. met airco: Deze stacaravan voor maximaal 6 personen (ca. 32m2) beschikt over een woonkamer met tafel, stoelen en slaapbank . Er zijn 3 slaapkamers: 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed (160x200) en 2 slaapkamers met twee eenpersoonsbedden (80x190). Kussens en dekens zijn aanwezig. De ingerichte keuken is voorzien van 4 gaspitten, magnetron, koelkast/diepvries, koffiezetapparaat en keukengerei. Badkamer met douche en wastafel en apart toilet. Buiten vindt u een half overdekt terras met tuinmeubilair en barbecue.

3-kamerstacaravan 4/5p (airco) ***

3-kamerstacaravan 4/5p (airco) ***

3-kamerstacaravan 4/5p. met airco: Deze stacaravan voor maximaal 5 personen (ca. 28m2) beschikt over een woonkamer met tafel, stoelen en slaapbank . Er zijn 2 slaapkamers: 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed (160x200) en 1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden (80x190). Kussens en dekens zijn aanwezig. De ingerichte keuken is voorzien van 4 gaspitten, magnetron, koelkast/diepvries, koffiezetapparaat en keukengerei. Badkamer met douche en wastafel en apart toilet. Buiten vindt u een half overdekt terras met tuinmeubilair en barbecue.

4-kamerstacaravan 6p (airco) ****

4-kamerstacaravan 6p (airco) ****

4-kamerstacaravan 6p. met airco en 2 badkamers: Deze stacaravan voor maximaal 6 personen (ca. 37m2) beschikt over een woonkamer met tafel, stoelen, bank en televisie . Er zijn 3 slaapkamers: 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed (160x200) en 2 slaapkamers met twee eenpersoonsbedden (80x190). Kussens, dekens, lakens en handdoeken (1 badlaken en badhanddoek per persoon) zijn inbegrepen. De ingerichte keuken is voorzien van 4 gaspitten, magnetron, koelkast/diepvries, koffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster, vaatwasser en keukengerei. Deze stacaravan beschikt over 2 badkamers waarvan 1 grenzend aan de ouderslaapkamer met douche, wastafel en toilet. De andere beschikt over een douche en wastafel en een apart toilet. Buiten vindt u een half overdekt terras met tuinmeubilair en barbecue. Inclusief toegang tot Tam Tam Beach voor 2 personen (halve dag).

3-kamerstacaravan 4p (airco) ****

3-kamerstacaravan 4p (airco) ****

3-kamerstacaravan 4p. met airco en 2 badkamers: Deze stacaravan voor maximaal 4 personen (ca. 33m2) beschikt over een woonkamer met tafel, stoelen, bank en televisie . Er zijn 2 slaapkamers: 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed (160x200) en 1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden (80x190). Kussens, dekens, lakens en handdoeken (1 badlaken en badhanddoek per persoon) zijn inbegrepen. De ingerichte keuken is voorzien van 4 gaspitten, magnetron, koelkast/diepvries, koffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster, vaatwasser en keukengerei. Deze stacaravan beschikt over 2 badkamers beiden grenzend aan de slaapkamers met douche en wastafel en een apart toilet. Buiten vindt u een half overdekt terras met tuinmeubilair en barbecue. Inclusief toegang tot Tam Tam Beach voor 2 personen (halve dag).

Aankomstdatum
Aankomst
Verblijfsduur

Algemeen

Faciliteiten