Camping Les Vagues

Camping Les Vagues

Vendres, Languedoc-Roussillon, Frankrijk

  • Dichtbij het strand
  • Zwemparadijs van 500m2
  • Diverse kinderclubs
Tip van Lora

Ontdek de omgeving per quad!

0 - 7 jaar

Zeer geschikt voor kinderen
jonger dan 7 jaar

8 - 14 jaar

Zeer geschikt voor kinderen
tussen 8 en 14 jaar

14+ jaar

Zeer geschikt voor
oudere kinderen

Kindvriendelijke camping met mooi zwemparadijs

Camping Les Vagues ligt in een pijnbomenbos op slechts 700m van de Middellandse Zee . Deze 4-sterrencamping in Vendres Plage heeft een prachtig zwembadparadijs met turkoois blauwe zwembaden, een golfslagbad en waterglijbanen. Binnen een paar minuten loop je naar het strand waar je heerlijk kunt zonnebaden en de kinderen mooie zandkastelen gaan bouwen. Naast het strand en het zwembadcomplex is er meer te doen op camping Les Vagues. Wat dacht u van tafeltennis, jeu de boules of minigolf? Kinderen kunnen zich uitleven in de 3 verschillende speeltuinen of het springkasteel. Op het multisportterrein is basketbal en voetbal mogelijk. Het animatieteam begint ’s ochtends al met aquafitness en ’s avonds sluiten ze af met shows, cabaret of muziek!

Even verderop ligt de gezellige badplaats Valras Plage met winkels en restaurants. Camping Les Vagues beschikt zelf ook over een restaurant bij het aquapark en de mogelijkheid om maaltijden af te halen.

3-kamerstacaravan Robinson (airco) ****

3-kamerstacaravan Robinson (airco) ****

3-kamerstacaravan Robinson met airco: Deze stacaravan voor maximaal 4 personen (ca. 30m2) beschikt over een woonkamer met tafel, stoelen, bank en televisie. Er zijn 2 slaapkamers: 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed (160x200) en 1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden (80x190). Kussens, dekens, lakens en handdoeken (1 badlaken en badhanddoek per persoon) zijn inbegrepen. De ingerichte keuken is voorzien van 4 gaspitten, magnetron, koelkast/diepvries, koffiezetapparaat, waterkoker, vaatwasser en keukengerei. Badkamer met douche en wastafel en apart toilet. Buiten vindt u een overdekt terras met tuinmeubilair.

4-kamerstacaravan 6/7p (airco) ***

4-kamerstacaravan 6/7p (airco) ***

4-kamerstacaravan 6/7p. met airco: Deze stacaravan voor maximaal 7 personen (ca. 32m2) beschikt over een woonkamer met tafel, stoelen en slaapbank. Er zijn 3 slaapkamers: 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed (160x200) en 2 slaapkamers met twee eenpersoonsbedden (80x190). Kussens en dekens zijn aanwezig. De ingerichte keuken is voorzien van 4 gaspitten, magnetron, koelkast/diepvries, koffiezetapparaat en keukengerei. Badkamer met douche en wastafel en apart toilet. Buiten vindt u een half overdekt terras met tuinmeubilair. Dit type accommodatie kent verschillende modellen dus kan qua inrichting verschillen.

3-kamerstacaravan 4/5p (airco) **

3-kamerstacaravan 4/5p (airco) **

3-kamerstacaravan 4/5p. met airco: Deze stacaravan voor maximaal 5 personen (ca. 29m2) beschikt over een woonkamer met tafel, stoelen en slaapbank. Er zijn 2 slaapkamers: 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed (140x190) en 1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden (80x190). Kussens en dekens zijn aanwezig. De ingerichte keuken is voorzien van 4 aspitten, magnetron, koelkast/diepvries, koffiezetapparaat en keukengerei. Badkamer met douche en wastafel en apart toilet. Buiten vindt u een half overdekt terras met tuinmeubilair.

4-kamerstacaravan 6/7p **

4-kamerstacaravan 6/7p **

4-kamerstacaravan 6/7p.: Deze stacaravan (ca. 32m2) voor maximaal 7 personen beschikt over een woonkamer met tafel, stoelen en slaapbank. Er zijn 3 slaapkamers: 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed (140x190) en 2 slaapkamers met twee eenpersoonsbedden (80x190). Kussens en dekens zijn aanwezig. De ingerichte keuken is voorzien van 4 gaspitten, magnetron, koelkast/diepvries, koffiezetapparaat en keukengerei. Badkamer met douche en wastafel en apart toilet. Buiten vindt u een half overdekt terras met tuinmeubilair.

3-kamerstacaravan 4/5p (airco) ***

3-kamerstacaravan 4/5p (airco) ***

3-kamerstacaravan 4/5p. met airco: Deze stacaravan voor maximaal 7 personen (ca. 26m2) beschikt over een woonkamer met tafel, stoelen en slaapbank. Er zijn 2 slaapkamers: 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed (140x190) en 1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden (80x190). Kussens en dekens zijn aanwezig. De ingerichte keuken is voorzien van 4 gaspitten, magnetron, koelkast/diepvries, koffiezetapparaat en keukengerei. Badkamer met douche en wastafel en apart toilet. Buiten vindt u een half overdekt terras met tuinmeubilair.