Camping Côte de Nacre zwembad

Camping Côte de Nacre

Saint-Aubin-sur-Mer, Normandië, Frankrijk

  • Strand op 500 meter
  • Aquapark met glijbanen
  • Schaatsbaan!
  • Klimpark
Tip van Lora

Bezoek de indrukwekkende invasiestranden of ga een dagje naar Le Mont-Saint-Michel.

0 - 7 jaar

Zeer geschikt voor kinderen
jonger dan 7 jaar

8 - 14 jaar

Zeer geschikt voor kinderen
tussen 8 en 14 jaar

14+ jaar

Geschikt voor
oudere kinderen

5-sterrencamping aan kust van Normandië

Op Camping Côte de Nacre huur je een comfortabele stacaravan, gelegen op ca. 500 meter van de Normandische kust. Gunstig gelegen tussen Caen en Bayeux biedt camping Côte de Nacre jou een fijne vakantie. Vanaf de camping wandel je in zo'n 5 minuten via de straatjes van Saint Aubin naar de gezellige boulevard.

Op de camping vind je een prachtig zwemparadijs! Onder de koepel vind je het grote verwarmde zwembad dat geleidelijk afloopt, zodat jong en oud zich hier kunnen vermaken. Ook zijn er 4 glijbanen en een rivierlagune, die tussen de zwembaden van het aquapark door slingert.
Naast het aquapark van Côte de Nacre ligt een grote speeltuin voor de kinderen. Daarnaast is er een animatieclub, vind je een klimpark op de camping en kun je zelfs gaan schaatsen op een heuse kunstijsbaan!

Ouders hebben ook vakantie op camping Côte de Nacre! Van een momentje rust bij jouw stacaravan of saunabezoek tot een potje voetbal op het multisportterrein of kajakken op zee. De avonden op camping Côte de Nacre staan in het teken van spel, concerten, karaoke en film. Genoeg te beleven dus op deze 5-sterrencamping in Normandië!

3-kamerstacaravan 4p ***

3-kamerstacaravan 4p ***

3-kamerstacaravan 4p.: Deze stacaravan voor maximaal 4 personen (ca. 27m2) beschikt over een woonkamer met tafel, stoelen en bank. Er zijn 2 slaapkamers: 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed (160x200) en 1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden (80x190). Kussens en dekens zijn aanwezig. De ingerichte keuken is voorzien van 4 gaspitten, magnetron, koelkast/diepvries, koffiezetapparaat, waterkoker en keukengerei. Deze stacaravan beschikt over een badkamer met douche en wastafel en apart toilet. Buiten vindt u een half overdekt terras met tuinmeubilair.

3-kamerstacaravan 4p **

3-kamerstacaravan 4p **

3-kamerstacaravan 4p.: Deze stacaravan voor maximaal 4 personen (ca. 24m2) beschikt over een woonkamer met tafel, stoelen en bank. Er zijn 2 slaapkamers: 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed (140x190) en 1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden (80x190). Kussens en dekens zijn aanwezig. De ingerichte keuken is voorzien van 4 gaspitten, magnetron, koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker en keukengerei. Deze stacaravan beschikt over een badkamer met douche en wastafel en apart toilet. Buiten vindt u een half overdekt terras met tuinmeubilair.

4-kamerstacaravan 6p***

4-kamerstacaravan 6p***

4-kamerstacaravan 6p.: Deze stacaravan voor maximaal 6 personen (ca. 35m2) beschikt over een woonkamer met tafel, stoelen en bank. Er zijn 3 slaapkamers: 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed (160x200), 1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden (80x190) en 1 slaapkamer met een stapelbed (80x190). Kussens en dekens zijn aanwezig. De ingerichte keuken is voorzien van 4 gaspitten, magnetron, koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker en keukengerei. Deze stacaravan beschikt over een badkamer met douche en wastafel en apart toilet. Buiten vindt u een terras met tuinmeubilair, zonnebedden en barbecue.

4-kamerstacaravan 6p ****

4-kamerstacaravan 6p ****

4-kamerstacaravan 6p.: Deze stacaravan voor maximaal 6 personen (ca. 35m2) beschikt over een woonkamer met tafel, stoelen, bank en televisie. Er zijn 3 slaapkamers: 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed (160x200) en 2 slaapkamers met twee eenpersoonsbedden (80x190). Kussens, dekens, lakens en handdoeken (1 badlaken en badhanddoek per persoon) zijn inbegrepen. De ingerichte keuken is voorzien van 4 gaspitten, magnetron, koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster, vaatwasser en keukengerei. Deze stacaravan beschikt over een badkamer met douche en wastafel en apart toilet. Buiten vindt u een terras met tuinmeubilair, zonnebedden en barbecue.

3-kamerstacaravan 5p ***

3-kamerstacaravan 5p ***

3-kamerstacaravan 5p.: Deze stacaravan voor maximaal 4 volwassenen en 1 kind tot 12 jaar (ca. 27m2) beschikt over een woonkamer met tafel, stoelen en bank. Er zijn 2 slaapkamers: 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed (140x190) en 1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden (80x190) en een hoogslaper (80x190). Kussens en dekens zijn aanwezig. De ingerichte keuken is voorzien van 4 gaspitten, magnetron, koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker en keukengerei. Deze stacaravan beschikt over een badkamer met douche en wastafel en apart toilet. Buiten vindt u een terras met tuinmeubilair en barbecue.

Cottage Friends 10 p ****

Cottage Friends 10 p ****

Cottage Friends: ca. 62m2 voor maximaal 10 personen. Deze 2 stacaravans bij elkaar beschikken over 5 slaapkamers en 2 badkamers. De eerste stacaravan is voorzien van een woonkamer met tafel, stoelen, bank en televisie en 3 slaapkamers: 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed (160x200) en 2 slaapkamers met twee eenpersoonsbedden (80x190). Ingerichte keuken met koelkast/diepvries, magnetron, kookplaat, koffiezetapparaat, waterkoker, vaatwasser en keukengerei. Badkamer met douche, wastafel en apart toilet. In de 2e stacaravan vindt u een woongedeelte met tafel, stoelen, bank en televisie en 2 slaapkamers: 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed (160x200) en 1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden (80x190). Ingerichte keuken met koelkast/diepvries, magnetron, kookplaat, koffiezetapparaat, waterkoker, vaatwasser en keukengerei en een badkamer met douche en wastafel en apart toilet. Buiten vindt u een half overdekt terras met tuinmeubilair waar u gezamelijk kunt zitten. Kussens, dekens, lakens en handdoeken (1 badlaken en badhanddoek per persoon) zijn inbegrepen. Huisdieren toegestaan (bij te boeken). Foto's kunnen afwijken van werkelijkheid.

Wat is er te doen in de omgeving van camping Côte de Nacre?

  • Totale kustlijn van meer dan 600 km
  • Prachtige kliffen
  • Goudkleurige stranden
  • Leuke badplaatsen

De regio kent een historische rijkdom. Vanaf de camping kunnen de landingen op de stranden van Normandië in juni 1944 worden herbeleefd. Bezoek ook Caen waar u de geschiedenis van Willem de Veroveraar met zijn middeleeuwse kasteel en zijn beroemde abdijen. Bayeux, op ca. 25 km van de camping, is zeker ook de moeite waard voor een uitje. Breng hier een bezoek aan het Musée de la Tapisserie en ontdek het kunstige tapijt van maar liefst 70 meter lang dat de geschiedenis uitbeeldt van de slag van Hastings in 1066.