Camping Le Littoral

Talmont-Saint-Hilaire, Vendée, Frankrijk

  • Vlakbij de gezellige badplaats Les Sables-d'Olonne
  • Uitgebreid zwembadcomplex
  • Op ca. 100 meter van zee
Vind je vakantie
Aankomstdatum
Aankomst
Verblijfsduur
Bekijk beschikbaarheid
0 - 7 jaar

Zeer geschikt voor kinderen
jonger dan 7 jaar

8 - 14 jaar

Zeer geschikt voor kinderen
tussen 8 en 14 jaar

14+ jaar

Geschikt voor
oudere kinderen

Le Littoral
Camping Le Littoral - Vendee
Camping Le Littoral - Vendee
Camping Le Littoral - Vendee
Camping Le Littoral - Vendee
strand_le_Littoral
Camping Le Littoral - Vendee
Bekijk alle fotos (18 )
3-kamerstacaravan 4/6p  ***

3-kamerstacaravan 4/6p ***

3-kamerstacaravan 4/6p. : Deze stacaravan voor maximaal 6 personen (ca. 32m2) beschikt over een woonkamer met tafel, stoelen en slaapbank. Er zijn 2 slaapkamers: 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed (140x190) en 1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden (80x190) en hoogslaper (80x190). Kussens en dekens zijn aanwezig. De ingerichte keuken is voorzien van kookplaten, magnetron, koelkast, koffiezetapparaat en keukengerei. Deze stacaravan beschikt over een badkamer met douche en wastafel en apart toilet. Buiten vindt u een half overdekt terras met tuinmeubilair.

3-kamerstacaravan 4p ***

3-kamerstacaravan 4p ***

3-kamerstacaravan 4p. : Deze stacaravan voor maximaal 4 personen (ca. 23m2) beschikt over een woonkamer met tafel, stoelen, bank en televisie. Er zijn 2 slaapkamers: 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed (140x190) en 1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden (80x190). Kussens en dekens zijn aanwezig. De ingerichte keuken is voorzien van kookplaten, magnetron, koelkast/diepvries, koffiezetapparaat en keukengerei. Deze stacaravan beschikt over een badkamer met douche, wastafel en toilet. Buiten vindt u een half overdekt terras met tuinmeubilair.

4-kamerstacaravan Les Pins 6p ****

4-kamerstacaravan Les Pins 6p ****

4-kamerstacaravan Les Pins 6p. : Deze stacaravan voor maximaal 6 personen (ca. 36m2), gelegeven in een autovrij gedeelte, beschikt over een woonkamer met tafel, stoelen, bank en televisie. Er zijn 3 slaapkamers: 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed (160x200) en 2 slaapkamers met twee eenpersoonsbedden (80x190). De slaapkamers beschikken bovendien over rolluiken. Kussens, dekens, lakens en handdoeken (1 badlaken en badhanddoek per persoon) zijn inbegrepen. De ingerichte keuken is voorzien van kookplaten, magnetron, koelkast/diepvries, koffiezetapparaat, waterkoker, vaatwasser en keukengerei. Deze stacaravan beschikt over een badkamer met douche en wastafel en apart toilet. Buiten vindt u een half overdekt terras met tuinmeubilair.

3-kamerstacaravan 5p ***

3-kamerstacaravan 5p ***

3-kamerstacaravan 5p.: Deze stacaravan voor maximaal 5 personen (ca. 29m2) beschikt over een woonkamer met tafel, stoelen, bank en televisie. Er zijn 2 slaapkamers: 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed (140x190) en 1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden (80x190) en hoogslaper (80x190). Kussens en dekens zijn aanwezig. De ingerichte keuken is voorzien van kookplaten, magnetron, koelkast/diepvries, koffiezetapparaat, waterkoker en keukengerei. Deze stacaravan beschikt over een adkamer met douche en wastafel en apart toilet. Buiten vindt u een half overdekt terras met tuinmeubilair.

4-kamerstacaravan 7p***

4-kamerstacaravan 7p***

4-kamerstacaravan 7p. : Deze stacaravan voor maximaal 7 personen (ca. 32m2) beschikt over een woonkamer met tafel, stoelen, bank en televisie. Er zijn 3 slaapkamers: 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed (140x190) , een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden (80x190) en een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden met hoogslaper (70x190). Kussens en dekens zijn aanwezig. De ingerichte keuken is voorzien van kookplaten, magnetron, koelkast/diepvries, koffiezetapparaat en keukengerei. Deze stacaravan beschikt over een badkamer met douche en wastafel en apart toilet. Buiten vindt u een half overdekt terras met tuinmeubilair.

4-kamerstacaravan 6p ****

4-kamerstacaravan 6p ****

4-kamerstacaravan 6p. : Deze stacaravan voor maximaal 6 personen (ca. 36m2) beschikt over een woonkamer met tafel, stoelen, bank en televisie. Er zijn 3 slaapkamers: 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed (160x200) en 2 slaapkamers met twee eenpersoonsbedden (80x190). De slaapkamers zijn voorzien van rolluiken. De slaapkamers beschikken bovendien over rolluiken. Kussens, dekens, lakens en handdoeken (1 badlaken en badhanddoek per persoon) zijn inbegrepen. De ingerichte keuken is voorzien van kookplaten, magnetron, koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker, vaatwasser en keukengerei. Deze stacaravan beschikt over een badkamer met douche en wastafel en apart toilet. Buiten vindt u een half overdekt terras met tuinmeubilair.

Aankomstdatum
Aankomst
Verblijfsduur

Algemeen

Faciliteiten