Camping Le Littoral - Vendee

Camping Le Littoral

Talmont-Saint-Hilaire, Vendée, Frankrijk

  • Vlakbij de gezellige badplaats Les Sables-d'Olonne
  • Uitgebreid zwembadcomplex
  • Op ca. 100 meter van zee
0 - 7 jaar

Zeer geschikt voor kinderen
jonger dan 7 jaar

8 - 14 jaar

Zeer geschikt voor kinderen
tussen 8 en 14 jaar

14+ jaar

Geschikt voor
oudere kinderen

Fraaie familiecamping aan de kust

Op ca. 100 meter van een prachtig strand, in een schitterende natuurlijke omgeving, vind je de fraaie Camping Le Littoral.

Camping Le Littoral beschikt over een groot zwemcomplex voor jong en oud met 3 verwarmde buitenzwembaden waaronder een zwembad met glijbanen, kinderbad met glijbaan en een zwembad van 250m². Tevens is er een verwarmd binnenbad met whirlpool. Voor sportliefhebbers staan er tal van faciliteiten ter beschikking op Camping Le Littoral. Sportievelingen slaan een balletje op het tennisveld, maken gebruik van het multi-sportveld, gaan tafeltennissen in de tafeltennisruimte of proberen een potje jeu-de-boule. Een bezoek brengen aan de gezellige badplaats Les Sables-d'Olonne is zeker de moeite waard!

Kidsclub

Kinds in de leeftijd van 5 tot 7 jaar kunnen voor leuke activiteiten zoals een schattenjacht en diverse workshops terecht bij de Kids Club. Kinderen van 8 tot 12 jaar vinden elkaar in de Juniors Club en voor oudere kids (13 tot 17 jaar) is er de Teens Club.
Het avondprogramma staat garant voor een gezellige avond!
Camping Le Littoral staat garant voor een ontspannen vakantie voor jou en je gezin!

3-kamerstacaravan 4/6p  ***

3-kamerstacaravan 4/6p ***

3-kamerstacaravan 4/6p. : Deze stacaravan voor maximaal 6 personen (ca. 32m2) beschikt over een woonkamer met tafel, stoelen en slaapbank. Er zijn 2 slaapkamers: 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed (140x190) en 1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden (80x190) en hoogslaper (80x190). Kussens en dekens zijn aanwezig. De ingerichte keuken is voorzien van kookplaten, magnetron, koelkast, koffiezetapparaat en keukengerei. Deze stacaravan beschikt over een badkamer met douche en wastafel en apart toilet. Buiten vindt u een half overdekt terras met tuinmeubilair.

3-kamerstacaravan 4p ***

3-kamerstacaravan 4p ***

3-kamerstacaravan 4p. : Deze stacaravan voor maximaal 4 personen (ca. 23m2) beschikt over een woonkamer met tafel, stoelen, bank en televisie. Er zijn 2 slaapkamers: 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed (140x190) en 1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden (80x190). Kussens en dekens zijn aanwezig. De ingerichte keuken is voorzien van kookplaten, magnetron, koelkast/diepvries, koffiezetapparaat en keukengerei. Deze stacaravan beschikt over een badkamer met douche, wastafel en toilet. Buiten vindt u een half overdekt terras met tuinmeubilair.

4-kamerstacaravan Les Pins 6p ****

4-kamerstacaravan Les Pins 6p ****

4-kamerstacaravan Les Pins 6p. : Deze stacaravan voor maximaal 6 personen (ca. 36m2), gelegeven in een autovrij gedeelte, beschikt over een woonkamer met tafel, stoelen, bank en televisie. Er zijn 3 slaapkamers: 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed (160x200) en 2 slaapkamers met twee eenpersoonsbedden (80x190). De slaapkamers beschikken bovendien over rolluiken. Kussens, dekens, lakens en handdoeken (1 badlaken en badhanddoek per persoon) zijn inbegrepen. De ingerichte keuken is voorzien van kookplaten, magnetron, koelkast/diepvries, koffiezetapparaat, waterkoker, vaatwasser en keukengerei. Deze stacaravan beschikt over een badkamer met douche en wastafel en apart toilet. Buiten vindt u een half overdekt terras met tuinmeubilair.

3-kamerstacaravan 5p ***

3-kamerstacaravan 5p ***

3-kamerstacaravan 5p.: Deze stacaravan voor maximaal 5 personen (ca. 29m2) beschikt over een woonkamer met tafel, stoelen, bank en televisie. Er zijn 2 slaapkamers: 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed (140x190) en 1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden (80x190) en hoogslaper (80x190). Kussens en dekens zijn aanwezig. De ingerichte keuken is voorzien van kookplaten, magnetron, koelkast/diepvries, koffiezetapparaat, waterkoker en keukengerei. Deze stacaravan beschikt over een adkamer met douche en wastafel en apart toilet. Buiten vindt u een half overdekt terras met tuinmeubilair.

4-kamerstacaravan 7p***

4-kamerstacaravan 7p***

4-kamerstacaravan 7p. : Deze stacaravan voor maximaal 7 personen (ca. 32m2) beschikt over een woonkamer met tafel, stoelen, bank en televisie. Er zijn 3 slaapkamers: 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed (140x190) , een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden (80x190) en een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden met hoogslaper (70x190). Kussens en dekens zijn aanwezig. De ingerichte keuken is voorzien van kookplaten, magnetron, koelkast/diepvries, koffiezetapparaat en keukengerei. Deze stacaravan beschikt over een badkamer met douche en wastafel en apart toilet. Buiten vindt u een half overdekt terras met tuinmeubilair.

4-kamerstacaravan 6p ****

4-kamerstacaravan 6p ****

4-kamerstacaravan 6p. : Deze stacaravan voor maximaal 6 personen (ca. 36m2) beschikt over een woonkamer met tafel, stoelen, bank en televisie. Er zijn 3 slaapkamers: 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed (160x200) en 2 slaapkamers met twee eenpersoonsbedden (80x190). De slaapkamers zijn voorzien van rolluiken. De slaapkamers beschikken bovendien over rolluiken. Kussens, dekens, lakens en handdoeken (1 badlaken en badhanddoek per persoon) zijn inbegrepen. De ingerichte keuken is voorzien van kookplaten, magnetron, koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker, vaatwasser en keukengerei. Deze stacaravan beschikt over een badkamer met douche en wastafel en apart toilet. Buiten vindt u een half overdekt terras met tuinmeubilair.

Op slechts 10 kilometer van camping Le Littoral ligt de gezellige badplaats Les Sables-d’Olonne. Hier kun je gezellig winkelen, genieten van een drankje op één van de vele terrassen en heerlijk uit eten gaan.