zwembad camping Duinrell

Camping Duinrell

Wassenaar, Zuid-Holland, Nederland

  • Gratis toegang tot het attractiepark
  • Maak tegen betaling gebruik van het gave Tikibad
  • De camping ligt vlakbij het bruisende Scheveningen
Tip van Lora

Bezoek miniatuurstad Madurodam, de kleinste stad van Nederland!

0 - 7 jaar

Zeer geschikt voor kinderen
jonger dan 7 jaar

8 - 14 jaar

Zeer geschikt voor kinderen
tussen 8 en 14 jaar

14+ jaar

Zeer geschikt voor
oudere kinderen

Duinrell, daar kikker je van op!

Een welverdiende lange zomervakantie of misschien wel een weekendje weg in het voor- of najaar. Vakantie op Duinrell betekent gezelligheid en familieplezier voor jong en oud en dat alles in een prachtige omgeving.

Voorbeeld Bungalowtent Grey

Luxe Bungalowtent Grey

Luxe bungalowtent Grey: woon-/eetgedeelte met tafel en zitmeubilair. Kitchenette met koud stromend water, 4 kookpitten en koelkast met diepvriesvak en koffiezetapparaat. Een slaapcabine met 2 persoonsbed en extra 1 persoonsbed kan erbij geplaatst worden. Slaapcabine met drie eenpersoonsbedden. De bungalowtent beschikt over tuinmeubelen met kussens.

Voorbeeld Bungalowtent Grey

Bungalowtent Grey

Bungalowtent Grey: woon-/eetgedeelte met tafel en zitmeubilair. Kitchenette met 4 kookpitten en koelkast met diepvriesvak en koffiezetapparaat. Een slaapcabine met 2 persoonsbed en extra 1 persoonsbed kan erbij geplaatst worden Slaapcabine met drie eenpersoonsbedden. De bungalowtent beschikt over tuinmeubelen.

Duinrell heeft in elk seizoen voor ieder wat wils. Het voor campinggasten gratis toegankelijke attractiepark, het tropische Tikibad (tegen betaling, pasfoto meenemen voor alle reizigers vanaf 4 jaar), diverse sportieve activiteiten en een bijzondere omgeving zorgen voor veel vakantiepret. Het fraaie bos- en duinlandschap leent zich uitstekend voor een stevige wandeling of een heerlijke fietstocht richting de bollenvelden.

Het koninklijke Den Haag, de historische steden Leiden en Delft en het Noordzeestrand ‘de Wassenaarse Slag’ zijn vlakbij en bieden vele mogelijkheden voor een gezellig dagje uit.