Algemeen ViaLora strand en zee

Autovakanties aan de Costa Dorada

Aan de Spaanse kust net onder de Costa Brava ligt de mooie regio de Costa Dorada. Deze regio is een geliefde vakantiebestemming voor het hele gezin. De Costa Dorada beschikt over lange zandstranden met kleine beschutte baaien en ligt aan de azuurblauwe Middellandse Zee. Aan de Costa Dorada vindt je de bekende badplaatsen Tarragona, Salou, Cambrils en Calafell. Dichtbij Salou vindt je het attractie- en themapark PortAventura.

Vind je vakantie
Kies uw aankomstdatum
Verblijfsduur
Bestemming
Bekijk alle resultaten
playa-montroig-resort
Strand
Bekijk alle fotos (3)

Een regio met een rijke historie

In Tarragona zijn diverse monumenten te vinden die door de UNESCO zijn uitgeroepen tot werelderfgoed. Wist je dat de beroemde Antoni Gaudí in deze regio is geboren. Veel van zijn kunstwerken zijn te aanschouwen in wereldstad Barcelona. Ook andere schilders zoals Picasso, Miró en Casals vonden inspiratie aan de Costa Dorada.

Aan de Costa Dorada zijn tal van activiteiten te ondernemen. Maak een wandeling of verken de omgeving per mountainbike. Aan de kustlijn kunt u gaan zeilen, surfen of duiken. Geniet aan de Costa Dorada van een heerlijke vakantie en bekijk snel het accommodatie aanbod op deze site.

Lora's tips voor een autovakantie aan de Costa Dorada.

Voor een geweldige en populaire viersterrencamping is camping Vilanova Park is een absolute aanrader. Elk jaar vertrekken vele Nederlanders naar deze bruisende camping voor een heerlijk vakantieverblijf. Wil je met z'n tweeën genieten van deze mooie regio?

playa-montroig-resort

Camping Playa Montroig Resort

Zwembad

Camping Cambrils Park