Valentijn, surprise me!

ViaLora Valentijnsvakantie

Overijssel, Nederland

 • De leukste valentijnsverrassing: boek een surprise vakantie!
 • Kies zelf een land en accommodatie, word verrast met de camping
 • Keuze uit landen: Nederland, Frankrijk, Spanje, Kroatië en Italië
 • Verblijf in een tent of stacaravan
 • Een weekend vanaf €39,- en een week vanaf €59,-
0 - 7 jaar

Zeer geschikt voor kinderen
jonger dan 7 jaar

8 - 14 jaar

Zeer geschikt voor kinderen
tussen 8 en 14 jaar

14+ jaar

Zeer geschikt voor
oudere kinderen

Happy Valentine, surprise me!

Verras jouw Valentijn met een ViaLora Valentijnsvakantie! Wij selecteerden de leukste campings voor jou, het enige wat jij hoeft te doen, is een keuze te maken. Je boekt al een ViaLora Valentijnsvakantie vanaf € 39,- voor een weekend. Je kan reserveren voor dit unieke aanbod tot en met 14 februari. Samen met jouw Valentijn ga je heerlijk genieten op één van Lora's topcampings van juni of juli, in Nederland én over de grens.

ViaLora Surprise vakantie! Je kunt kiezen uit een weekend Nederland in een tent, een week in Nederland, een week Italië , een week Kroatië , een week Spanje in een tent of een week in Frankrijk in een tent of stacaravan. Welk land je ook kiest, Lora garandeerd je een leuke vakantie!
Je kiest dus zelf het land van bestemming en het soort accommodatie. Binnen 7 dagen na boeking ontvang je van Lora een mailtje met twee campings, je mag dan één van beide campings kiezen. Mail ons je keuze en de voorpret kan beginnen!

Hoe te boeken?

Stap 1: Kies een land uit waar je heen wilt.
Stap 2: Selecteer een accommodatie.
Stap 3: Selecteer een aankomstdatum (let op: het weekend in Nederland heeft vaste aankomst op vrijdag).
Stap 4: Boek je ViaLora Surprise vakantie!

LET OP: mocht je het Surprise weekend in Nederland willen boeken, moet je in het blauwe blok "Vind je vakantie" (op je pc aan de rechterkant van het scherm en op mobiel boven het Surprise weekend Nederland) een aankomstdatum op een vrijdag kiezen en een verblijfsduur van 3 nachten selecteren. Doe je dit niet zie je geen beschikbaarheid voor het Surprise weekend.

ViaLora Valentijnsvakantie geboekt?

Na het boeken krijg je van ons een email met daarin twee campings. Je mag zelf kiezen naar welke van de twee campings je wilt gaan. Vanaf dat moment kan de voorpret beginnen. Je rijd zelf naar je bestemming toe. Op de bestemming vind je een volledig ingerichte tent of luxe stacaravan (afhankelijk van wat je geboekt hebt). In Italië, Spanje en Kroatië betaal je ter plaatse toeristenbelasting. Voor de andere bestemmingen betaal je de toeristenbelasting vooraf aan Lora.

Lees onderaan deze pagina alle voorwaarden.

Pink vraagteken

Surprise weekend Nederland in een tent

Nederland is een vakantiebestemming bij uitstek. Geniet van de lange kustlijn, kleine en grote wateren, natuurgebieden, pittoreske dorpjes en leuke steden. Voor een leuke en afwisselende vakantie hoef je dus helemaal niet naar het buitenland. Groot voordeel is dat je voor een weekendje in Nederland niet ver hoeft te rijden. In Nederland vind je vele mooie campings met volop faciliteiten zoals: leuke zwembaden, volop sportieve activiteiten en leuke animatie. Je verblijft in een volledig ingerichte tent op een camping in een van de twaalf provincies in Nederland!
Let op: vul in het blauwe balkje "Vind je vakantie" een aankomstdatum in op een vrijdag en een duur van 3 nachten.

Meer informatie

De prijs op de website is inclusief reserveringskosten en exclusief lokale heffingen (toeristenbelasting) die je vooraf aan Lora voldoet.

Pink vraagteken

Surprise week Nederland in een tent

Nederland is het vakantieland bij uitstek, is een weekendje in Nederland te kort? Verblijf dan 7 nachten in een luxe, volledig ingerichte tent op de leukste campings in één van de twaalf provincies in Nederland. In Nederland kun je genieten van de lange kustlijn met de leukste stranden. Kleine en grote wateren, waar je lekker in kan zwemmen of met een bootje kan varen. Natuurgebieden waar je prachtige wandelingen en fietstochten kan maken. Pittoreske dorpjes en leuke steden waar je heen kan voor een gezellig daguitstapje. Ongelooflijk hoe een "klein" landje als Nederland zo divers en groot kan zijn!

Meer informatie

De prijs op de website is inclusief reserveringskosten en exclusief lokale heffingen (toeristenbelasting) die je vooraf aan Lora voldoet.

Pink vraagteken

Surprise week Frankrijk in een tent

Vive la France! Frankrijk is het meest populaire vakantieland ter wereld en trekt elk jaar weer vele toeristen. Lora vindt dat ook niet zo vreemd, Frankrijk is een divers vakantieland waar voor een ieder wat wils te beleven is. Geniet in Frankrijk van de rust en stilte meer landinwaarts of ga naar een bruisende stad aan de kust. In Frankrijk kun je genieten van prachtige campings met luxe, volledig ingerichte tenten met veelal leuke zwembaden, sportieve activiteiten en animatie. Waar in Frankrijk je ook terecht komt, je kunt genieten van heerlijk eten en de wijnen zijn zo mogelijk nog lekkerder. Word het een camping in Picardië, Côte d'Azur, Vendée of toch in de Dordogne?

Meer informatie

De prijs op de website is inclusief reserveringskosten en exclusief lokale heffingen (toeristenbelasting) die je vooraf aan Lora voldoet.

Pink vraagteken

Surprise week Frankrijk in een stacaravan

Al voor jaar en dag is Frankrijk de meest populaire toeristische bestemming. Lora heeft een groot aantal kindvriendelijke campings in Frankrijk met luxe stacaravans. Waar in Frankrijk blijft een mystery, word het noord of zuid Frankrijk? Of toch aan de oostkust? Waar je ook terecht komt Frankrijk heeft voor een ieder wat te bieden, leuke strandvakanties aan mooie stranden, uitstapjes naar steden en rustige bestemmingen in het binnenland. Waar je ook naar toe gaat in Frankrijk de campings zijn goed en veelal voorzien van een leuk zwembad, sportieve activiteiten en animatie voor jong en oud. Vive la France!

Meer informatie

De prijs op de website is inclusief reserveringskosten en exclusief lokale heffingen (toeristenbelasting) die je vooraf aan Lora voldoet.

Pink vraagteken

Surprise week Kroatië in een tent

Zoals de Kroaten zelf zeggen: Kroatië vol leven. Lora snapt wel dat ze dat zeggen, Kroatië is een levendige bestemming met vele leuke steden en volop leuke bezienswaardigheden. Ook vind je in Kroatië grootschalige en levendige campings met mooie zwembaden, volop sportieve activiteiten en leuke animatie. Alle campings die Lora in Kroatië aanbiedt liggen direct aan of dichtbij prachtige stranden in Istrië (let op: de meeste stranden in Kroatië zijn kiezenstranden). Kroatië wordt steeds populairder onder de Nederlandse vakantiegangers. Wees er snel bij want de campings in Kroatië worden snel volgeboekt.

Meer informatie

De prijs op de website is inclusief reserveringskosten en exclusief lokale heffingen (toeristenbelasting) die je op de camping voldoet.

Pink vraagteken

Surprise week Italië in een tent

Italië staat voornamelijk bekend om kunst, cultuur, eeuwenoude historie, heerlijke wijnen, goed eten en zonovergoten stranden oftewel: La Dolce Vita. Verblijf in een luxe, volledig ingerichte tent op één van de leukste campings in het noordelijke merengebied, aan de Adriatische of Venetiaanse kust of in Toscane. De campings in Italië beschikken veelal over leuke zwembaden, goede restaurants, leuke animatie en volop sportieve activiteiten. Italië staat natuurlijk ook bekend om de historie en cultuur, in Italië moet je zeker een bezoekje brengen aan een van de vele historische steden, vol met kunst en cultuur.

Meer informatie

De prijs op de website is inclusief reserveringskosten en exclusief lokale heffingen (toeristenbelasting) die je op de camping voldoet.

Pink vraagteken

Surprise week Spanje in een tent

Spanje het land van zon, zee en strand. Door de veelzijdige pracht en schoonheid van Spanje maken het tot een van de meest populaire bestemmingen in Zuid-Europa. Vele Nederlanders weten dan ook hun weg te vinden naar het veelzijdige Spanje. Spanje is de bestemming voor zonaanbidders, watersportfanaten, rustzoekers, natuurvrienden en cultuuradepten. Alle campings in Spanje liggen aan de gezellige Costa Brava en Costa Dorada. Verblijf in een luxe, volledig ingerichte tent op campings die veelal beschikken over leuke zwembaden, volop sportieve activiteiten en leuke animatie.

Meer informatie

De prijs op de website is inclusief reserveringskosten en exclusief lokale heffingen (toeristenbelasting) die je op de camping voldoet.

Voorwaarden

 • Kostenloos annuleren is niet mogelijk
 • Aankomst in de periode 1 juni 2019 tot en met 20 juli 2019 en 31 augustus 2019 tot en met 7 september 2019
 • Campings worden niet bekend gemaakt voor boeking.
 • Na boeking krijg je binnen 7 dagen een e-mail met twee campings. Uit deze twee campings kun je een keuze maken voor je vakantie. Je dient binnen 7 dagen na ontvangst van de email je keuze door te geven via mail, telefonisch is dit niet mogelijk.
 • De campings in de hierboven genoemde mail zijn bindend, je kunt dus alleen kiezen uit een van deze twee campings.
 • Er is een beperkte voorraad. Zolang het op de website staat is het beschikbaar.
 • Mocht je twee of meerdere bestemmingen boeken, is het niet gegarandeerd dat je de hele periode op dezelfde camping kan verblijven. Mocht je toch graag op dezelfde camping willen verblijven laat ons dit dan zo snel mogelijk na boeking via email weten (uiterlijk binnen 2 werkdagen). Wij zullen er dan zoveel mogelijk rekening mee proberen te houden.
 • Bedragen zijn exclusief reserveringskosten, lokale heffingen (in Italië, Kroatië en Spanje betaal je deze ter plaatse). De lokale heffingen in Nederland en Frankrijk betaal je na het ontvangen van de keuze e-mail aan ViaLora.
 • Op boekingen gemaakt via deze pagina zijn onze boekingsvoorwaarden van toepassing.

Aanbiedingen

Lora heeft nog veel meer leuke camping aanbiedingen!