5-daagse wandelvakantie Van Gogh in Brabant

Noord-Brabant, Nederland

  • Mooie wandelvakantie in Noord-Brabant.
  • Ontdek de regio tussen Nuenen en Eindhoven
  • Wandel langs de monumenten van Van Gogh
  • Geniet van de Brabantse gezelligheid.
Heusden
Eindhoven
Nuenen - Van Gogh
Bekijk alle fotos (3 )

Wandelvakantie in Noord-Brabant

Tijdens deze mooie wandelvakantie in Nederland gaat op ontdekking in Noord-Brabant. U wandelt in deze 4 dagen in de voetsporen van de beroemde schilder Vincent van Gogh. U start in Nuenen waar Van Gogh 2 jaar van zijn leven heeft gewoond en zult onderweg langs vele onderwerpen van zijn schilderijen wandelen.
De andere stad waar u overnacht is Eindhoven, de stad staat bekend om hightech en innovatie. Geniet hier van de gezelligheid en gemoedelijkheid van de Brabant!

Karakter van de wandelvakantie:
Tijdens deze wandelvakantie heeft u iedere dag de keuze tussen verschillende routes. Hierdoor kunt u er zelf voor kiezen om de route wat langer te maken of juist niet.

Dag 1: Aankomst in Nuenen

U reist op eigen gelegenheid naar Nuenen. Hier heeft Vincent van Gogh 2 jaar van zijn leven gewoond.

Dag 2: Wandeling Nuenen

Afstand ca. 14 km

Vandaag staat een mooie wandeltocht langs alle Van Gogh monumenten op het progromma. U wandelt over de Van Gogh Wandelroute langs onder andere het Van Gogh kerkje en u kunt eventueel uw wandeling uitbreiden naar de Stiphoutse bossen en de Vogelenzang Molen. Vannacht overnacht u weer in Nuenen.

Dag 3: Nuenen - Eindhoven

Afstand ca. 17 km

Vanuit Nuenen wandelt u vandaag naar Eindhoven, onderweg komt u langs de Watermolen van Opwetten. Deze watermolen is terug te zien in de werken van Van Gogh. Hierna wandelt over het Van Gogh-Roosegaarde fietspad, wat in de avonduren prachtig is, door Nederwetten en langs de Dommel tot u bij uw hotel komt.

Dag 4: Wandeling Eindhoven

Afstand ca. 14 km

Vandaag maakt u een mooie wandeling door de stadsparken van Eindhoven en worden ook de Van Gogh monumenten niet vergeten. U komt onder andere langs de Genneper watermolen en langs de St, Catharinakerk. Als u kiest voor een langere wandeltocht dan wandelt u ook langs het Gat van Walre en via de Tongelreep weer terug de stad in.

Dag 5: Nuenen - Eindhoven

Afstand ca. 16 km

Vandaag wandelt u weer terug naar Nuenen via de Kop van de Gijzenrooise Zegge, dit gebied is ook te zien in de schilderijen van Vincent van Gogh. Hierna wandelt u verder naar Geldrop en langs het gelijknamige kasteel. Via een mooie bosrijke omgeving komt u weer terug bij het hotel. Hier staat de bagage voor u klaar. Hierna reist u op eigen gelegenheid naar huis.

Bij te boeken extra's

Meer weten over de 5-daagse wandelvakantie Van Gogh in Brabant?
Deze website maakt gebruik van reCAPTCHA
en de Google Privacy Policy en Terms of Service gelden.