Ruime keuze uit verschillende wandelvakanties

Bij ViaLora kunt u kiezen uit een gevarieerd aanbod wandelreizen met hotelovernachtingen in pensions of 3- en/of 4-sterrenhotels op basis van logies/ontbijt (halfpension is vaak mogelijk) en bagagetransfers. De zwaarte en niveaus van de fiets- en wandelvakanties zijn verschillend. Zo zijn er vlakke wandelroutes langs een rivier en juist meer uitdagende tours door de bergen.

Bij ViaLora reserveert u een individuele wandelvakantie met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Wij werken met de meeste partners al jarenlang samen. Door deze goede relaties zijn een gunstige prijs en een juiste kwaliteit gewaarborgd.

11-daagse wandelvakantie Kellerwald
wandel rennsteig

Wat heeft Lora te bieden?

  • Meer dan 20 wandelvakanties in Europa met verblijf in hotels.
  • ViaLora biedt u graag een persoonlijke offerte voor een beschikbare vakantie, ook last minute. Op de website kunt u real time direct online een offerte voor uw gewenste wandelvakantie aanvragen.
  • Lora is bereikbaar per telefoon of stuur een bericht of opmerking naar Lora per e-mail.
  • Voor contact, tips, foto's en inspiratie is ViaLora bereikbaar op social media. "Like" de ViaLora Facebook pagina en zie Lora's posts op Facebook, Chat met Lora via Twitter. Vakantie inspiratie nodig? Neem een kijkje op de Pinterest pagina.
  • Lora is vakantiespecialist in binnen- en buitenland. Door meerdere jaren reiservaring kan Lora haar klanten altijd een vakkundig en ervaren reisadvies bieden.
  • Vakantiespecialist ViaLora is onderdeel van samenwerkende vakantiespecialisten, waarvan ook kampeerspecialist Rent-a-Tent deel uitmaakt.