Camping Le Col Vert

Vielle-Saint-Girons, Aquitainë, Frankrijk

  • Verwarmd zwembad, fitness en speeltuin
  • Animatie voor alle leeftijden
  • Op 7 km van de Atlantische Oceaan
Tip van Lora

Bezoek ook een de hoogste duin van Europa; de duin van Pilat.

Vind je vakantie
Aankomstdatum
Aankomst
Verblijfsduur
Bekijk beschikbaarheid
0 - 7 jaar

Zeer geschikt voor kinderen
jonger dan 7 jaar

8 - 14 jaar

Zeer geschikt voor kinderen
tussen 8 en 14 jaar

14+ jaar

Geschikt voor
oudere kinderen

Le Col Vert
Le Col Vert_zwembad
Camping Le Col Vert
Camping Le Col Vert
Camping Le Col Vert
Camping Le Col Vert
Camping Le Col Vert
Bekijk alle fotos (21 )
4-kamerstacaravan 5/6p ***

4-kamerstacaravan 5/6p ***

4-kamerstacaravan 5/6p.: Deze stacaravan voor maximaal 6 personen (ca. 32m2) beschikt over een woonkamer met tafel, stoelen, bank en televisie. Er zijn 3 slaapkamers: 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed (160x200), 1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden (80x190) en 1 slaapkamer met een stapelbed (80x190). Kussens en dekens zijn aanwezig. De ingerichte keuken is voorzien van 4 gaspitten, magnetron, koelkast/diepvries, koffiezetapparaat en keukengerei. Deze stacaravan beschikt over een badkamer met douche en wastafel en apart toilet. Buiten vindt u een half overdekt terras met tuinmeubilair.

4-kamerstacaravan 6p **** (2 badkamers)

4-kamerstacaravan 6p **** (2 badkamers)

4-kamerstacaravan 6p. met 2 badkamers: Deze stacaravan voor maximaal 6 personen (ca. 40m2) beschikt over een woonkamer met tafel, stoelen, bank en televisie. Er zijn 3 slaapkamers: 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed (160x200) en 2 slaapkamers met twee eenpersoonsbedden (80x190). Kussens, dekens, lakens en handdoeken (1 badlaken en badhanddoek per persoon) zijn inbegrepen. De ingerichte keuken is voorzien van 4 gaspitten, magnetron, koelkast/diepvries, koffiezetapparaat, waterkoker, vaatwasser en keukengerei. Deze stacaravan beschikt over 2 badkamers: 1 badkamer met douche, wastafel en toilet, grenzend aan de ouderslaapkamer en 1 badkamer met wastafel en douche en apart toilet. Buiten vindt u een half overdekt terras met tuinmeubilair.

3-kamerstacaravan Colors 4p **** (2 badkamers

3-kamerstacaravan Colors 4p **** (2 badkamers)

3-kamerstacaravan Colors 4p. met 2 badkamers: Deze stacaravan voor maximaal 4 personen (ca. 31m2) beschikt over een woonkamer met tafel, stoelen, bank en televisie. Er zijn 2 slaapkamers: 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed (160x200) en 1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden (80x190). Kussens, dekens, lakens en handdoeken (1 badlaken en badhanddoek per persoon) zijn inbegrepen. De ingerichte keuken is voorzien van 4 gaspitten, magnetron, koelkast/diepvries, koffiezetapparaat, waterkoker, vaatwasser en keukengerei. Deze stacaravan beschikt over 2 badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet, beiden grenzend aan de slaapkamers. Buiten vindt u een half overdekt terras met tuinmeubilair.

3-kamerstacaravan Colors 4/5p ***

3-kamerstacaravan Colors 4/5p ***

3-kamerstacaravan Colors 4/5p.: Deze stacaravan voor maximaal 5 personen (ca. 26m2) beschikt over een woonkamer met tafel, stoelen, slaapbank en televisie. Er zijn 2 slaapkamers: 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed (140x190) en 1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden (80x190). Kussens en dekens zijn aanwezig. De ingerichte keuken is voorzien van 4 gaspitten, magnetron, koelkast/diepvries, koffiezetapparaat en keukengerei. Deze stacaravan beschikt over een badkkamer met douche en wastafel en apart toilet. Buiten vindt u een half overdekt terras met tuinmeubilair.

Lodge safari 5p ****

Lodge safari 5p ****

Lodge safari 5p.: Deze safaritent voor maximaal 5 personen (ca. 35m2) beschikt over een woongedeelte met met tafel, stoelen en bank. Er zijn 2 slaapkamers: 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed (160x200) en 1 slaapkamer met een eenpersoonsbed en stapelbed(80x190). Kussens, dekens, lakens en handdoeken (1 badlaken en badhanddoek per persoon) zijn inbegrepen. De ingerichte keuken is voorzien van 4 gaspitten, magnetron, koelkast, koffiezetapparaat en keukengerei. Deze safaritent beschikt bovendien over een badkkamer met douche, wastafel en toilet. Buiten vindt u een overdekt terras met tuinmeubilair.

Lodge safari ****

Lodge safari ****

Lodge safari 7p.: Deze safaritent voor maximaal 7 personen (ca. 45m2) beschikt over een woongedeelte met met tafel, stoelen en bank. Er zijn 3 slaapkamers: 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed (160x200), 1 slaapkamer met een eenpersoonsbed en stapelbed(80x190), en 1 bedstee met tweepersoonsbed. Kussens, dekens, lakens en handdoeken (1 badlaken en badhanddoek per persoon) zijn inbegrepen. De ingerichte keuken is voorzien van 4 gaspitten, magnetron, koelkast, koffiezetapparaat en keukengerei. Deze safaritent beschikt bovendien over een badkkamer met douche, wastafel en toilet. Buiten vindt u een overdekt terras met tuinmeubilair.

Aankomstdatum
Aankomst
Verblijfsduur

Algemeen

Faciliteiten