Camping Santa Marina Boutique

Camping Santa Marina Boutique

Vabriga, Istrië, Kroatië

  • 5-sterrencamping
  • 800m van het strand
  • Familiecamping
  • Goed restaurant op de camping
Tip van Lora

Ga voor een aanbeveling van de chef-kok in het restaurant!

0 - 7 jaar

Geschikt voor kinderen
jonger dan 7 jaar

8 - 14 jaar

Geschikt voor kinderen
tussen 8 en 14 jaar

14+ jaar

Minder geschikt voor
oudere kinderen

5-sterren boutique camping in Istrië, Kroatië

Gelegen op 800 meter van het strand is Santa Marina Boutique, een prachtige 5-stereren camping en is ideaal gelegen voor dagtripjes in Istrië.
Een zeer mooi zwembad met apart kinderbad bevindt zich op de camping, het kinderbad is zelfs voorzien van een mooi piratenschip waar de kinderen veilig kunnen spelen. Rondom het zwembad staan ligbedden waar gebruik van mag worden gemaakt. Een gratis shuttlebus brengt je naar het strand dat 800 meter verderop ligt. Het privé strand is bedoeld voor de campinggasten en is rustig gelgen in een baai en ideaal geschikt voor families met kinderen doordat het langzaam afloopt de zee in.
De Family Fun & BBQ Zone op camping Santa Marina Boutique is ideaal om als family bij elkaar te komen voor een gezellige familie avond. Hier bevinden zich o.a. een speeltuin, sportterein en een barbecueplaats, een tafel en banken om de maaltijd aan te eten.
Tijdens de zomermaanden is er een ruime keuze aan sport- en animatieactiviteiten op de camping, de kinderen kunnen zich vermaken met leeftijdsgenoten in de miniclub door het maken van souvenirs, of misschien zelfs wel de Kroatische taal leren, of lekker zwemmen.
De winkel op de camping beschikt over een ruim assortiment met basisvoedingsmiddelen, kampeeruitrustingen, strandartikelen, kranten en souvenirs. Je hoeft de camping dus niet te verlaten om een makkelijke zomer te beleven. Da Giusto is een à-la-carte-restaurant op de camping met een breed palet aan Istrische specialiteiten, maar ook internationale gerechten. Ga voor je favoriete gerecht of voor de dagelijkse aanbeveling van de chef-kok en geniet van het beste dat Istrië te bieden heeft.

Lodgetent Sand

Lodgetent Sand

Deze lodgetent staat op z'n geheel op een houten veranda en beschikt over een overdekt zitgedeelte met luifel. Deze lodgetent beschikt over 3 aparte slaapkamers: 1 slaapcabine met een tweepersoonsbed, 1 slaapcabine met een stapelbed en 1 slaapcabine met 2 eenpersoonsbedden. Deze lodgetent beschikt niet over sanitaire voorzieningen.

Wat is er te doen in de omgeving van camping Santa Marina Boutique?

  • Aquapark Istralandia
  • Boottochtjes
  • Go-Cart

Huur een mountainbike of een elektrische fiets en trek erop uit om afgelegen paden in de omgeving van de camping te verkennen. Aquapark Istralandia is ideaal voor kinderen en ligt niet ver van de camping. Ga ja graag varen? Huur een boot en maak een boottochtje met de hele familie om de mooie omgeving van Istrië te ontdekken, of vaar naar Venetië aan de overkant.