Op vakantie in Duitsland

Ben jij op zoek naar een heerlijke vakantiebestemming voor de zomervakantie? Kijk dan eens naar een vakantie in Duitsland! Een prachtige veelzijdig land, elke regio heeft zijn eigen charmes. Van grote meren, dichte bossen en prachtige steden!

Geniet van het buitenleven, de levendige steden of zoek de rust van de natuur op! Geniet in het noorden van het strand, of in het zuiden van het prachtige boslandschap van o.a. het Zwarte Woud. Duitsland staat in het teken van cultuur, natuur maar brengt ook een rijke geschiedenis met zich mee. Het land is groot en zeer divers met vele mooie plekken om te ontdekken! Bezoek grote steden en kleine dorpjes, waar voldoende mogelijkheden zijn voor activiteiten zoals shoppen, wandelen en fietsen. Geniet van een heerlijke vakantie in Duitsland via ViaLora!

Kasteel op berg Knaus camping Burgen
Wiesbaden
9-daagse fietsvakantie Hanze-Rondtour
Bekijk alle fotos (4 )

Naar welke vakantie ben jij opzoek?

Paradijs voor wijn en bier

Duitsland is een perfecte uitvalsbasis voor bier- en wijnliefhebbers. Met meer dan 1200 bierbrouwerijen en de vele wijnhuizen is er aan proeven en ontdekken geen gebrek! Één van de oudste wijnstreek is de Moezel, gelegen tussen Trier en Koblenz. De bekendste wijn die hier vandaan komt is de Riesling. Dat Duitsland het nummer 1 vakantieland is komt mede door zijn aangename prijsniveau en de Duitse gastvrijheid!