6-daagse fietsvakantie Belgische Kust

6-daagse fietsvakantie Belgische Kust

Belgische Kust, België

  • Historisch Brugge
  • Ontspannen fietsen langs kust
  • Natuurgebied Ysermonde
  • Gastronomische hoogstandjes
Vind je vakantie
Kies uw aankomstdatum
Verblijfsduur
Prijzen per persoon, op basis van twee personen. Voor 1-persoonskamers geldt een toeslag en deze zijn op aanvraag. Let op: voor fiets- en wandelvakanties rekenen wij €40 reserveringskosten.
6-daagse fietsvakantie Belgische Kust
6-daagse fietsvakantie Belgische Kust
6-daagse fietsvakantie Belgische Kust
6-daagse fietsvakantie Belgische Kust
6-daagse fietsvakantie Belgische Kust
6-daagse fietsvakantie Belgische Kust
Bekijk alle fotos (6)

Tijdens deze fietsreis maakt u op een heerlijk ontspannen manier kennis met historisch Brugge, de bekendste badplaatsen en de mooiste polderdorpen. In het “Venetië van het Noorden” zoals Brugge ook wel wordt genoemd vindt u een rijkdom aan kunstschatten en historische bezienswaardigheden en ook kunt u genieten van chocolade, streekbieren en gastronomische hoogstandjes. Het is makkelijk de stad per fiets te verkennen. Een oase van rust ervaart u tijdens de tocht door het vlakke land met zijn schilderachtige dorpen, om vervolgens langs de kust de mooiste badplaatsen van België te ontdekken. De veelzijdige trip gaat vervolgens richting natuurgebied Ysermonde waar u weer volop kunt genieten van de mooie natuur.

Dag 1: Aankomst Brugge

De middeleeuwse stad heeft veel te bieden, de historische binnenstad staat op de Werelderfgoedlijst van Unesco en is een grote verzameling van oude straten, sfeervolle pleinen en prachtige gevels.

Dag 2: Brugge – Oostende

Afstand ca. 43 km

Heerlijk ontspannend fietst u vandaag door het vlakke land via schilderachtige dorpen richting de kust naar De Haan. Van deze mooie badplaats fietst u langs de kust naar Oostende.

Dag 3: Rondrit Nieuwpoort

Afstand ca. 63 km

Genietend van de gezonde zeelucht fietst u richting natuurgebied Ysermonde. Door naar Nieuwpoort, bekend om zijn goede visrestaurants en naar Veurne, de hoppestad met de Sint-Niklaastoren en het Bakkerijmuseum.

Dag 4: Rondrit Torhout

Afstand ca. 66 km

De vierde dag fietst u richting binnenland, naar Gistel met het gerenoveerde Sint-Godelievemuseum. Vervolgens richting Kasteel van Wijnendale, een waterburcht gelegen in de bosrijke omgeving vlakbij Torhout. Een gedeelte van het kasteel wordt bewoond en een deel is ingericht als museum. Overnachting is in Oostende.

Dag 5: Oostende – Brugge

Afstand ca. 50 km

Van Oostende fietst u door een mooi bosgebied naar Jabbeke. Daar kunt u naar het Museum Constant Permeke. Wie Permeke was én dat zijn kunst meer en veelzijdiger was dan de paar overbekende beelden, ontdekt u in huis 'De Vier Winden' dat hij in 1929 zelf bouwde en waar hij tot aan zijn dood woonde. De overnachting is in Brugge.

Dag 6: Aankomst Brugge

Het einde van uw fietsvakantie is aangebroken of u hebt de mogelijkheid te verlengen.