Fietsvakanties in Duitsland

Duitsland per fiets ontdekken!

Bij nergens anders vindt u zoveel keus aan individuele fietsvakanties in Duitsland als bij ADE "Actief door Europa"!

Vrijwel geen ander land in Europa biedt zoveel mogelijkheden voor fietsvakanties als Duitsland. Tijdens een mooie fietsreis in Duitsland is het bagagevervoer inclusief en verblijft u in goede hotels. U kunt op meer dan 200 langeafstandsfietsroutes en de ruim 70.000 km aan fietspaden de natuur en de toeristische "highlights" van de steden ontdekken. Zo kunt u Zuid-Duitsland ontdekken tijdens een fietsvakantie door het Zwarte Woud of u fietst rondom de Bodensee. Ook een mooie bestemming voor een fietsreis is de Ostseeradweg in het noorden van Duitsland.

Voor jong en oud, sportief of relaxed, gezin of stel, Duitsland heeft voor iedereen de juiste fietsvakantie!

Neckarradweg - Neckargerach
8-daagse fietsvakantie Altmühl-Donau sporti
Duitsland Flensburg Oostzee fietsers
Bekijk alle fotos (4 )

Fietsen in Duitsland!

Tijdens een fietsvakantie in Duitsland kunt u veel moois ontdekken! Een van de populairste fietsvakanties in Duitsland in het aanbod van ADE "Actief door Europa' is de Bodenseeradweg. Tijdens een fietsvakantie rondom dit mooie meer in het zuiden van Duitsland fietst u door 3 landen. U fietst over de vlakke oevers van de Bodensee en komt door vele gezellige stadjes en dorpjes.

Ook de Ostseeradweg is een mooie bestemming voor een fietsreis in Duitsland. Met ADE kunt u het fietspad langs de Oostzee volgen vanaf Flensburg richting Lübeck, Stralsund en Usedom.
Een andere klassieke fietsbestemming is de Donauradweg doorkruis Duitsland en Oostenrijk tijdens terwijl u de mooie rivier volgt. Bij de fietsvakantie Rhein-Radweg, die loopt van Zwitserland via Duitsland naar Nederland, ontmoeten fietsliefhebbers uit alle windstreken elkaar. En er zijn nog meer klassieke fietsvakanties, zoals de Elberadweg, Weserradweg, Havelradweg, Mainradweg en Altmühltalradweg. Maar elke regio of Bundesland herbergt prachtige fietsroutes zoals Noordrijn-Westfalen, Nedersaksen, Beieren en Hessen.

Bij alle fietsvakanties van ADE "Actief door Europa" kunt u een fiets huren of u neemt uw eigen fiets mee. Tegenwoordig wordt ook veel gebruik gemaakt van elektrische fietsen, zodat de fietspaden door iedereen bedwongen kunnen worden. Deze zijn ook te huur.
U verblijft in nette hotels van 3- en/of 4-sterren kwaliteit of pensions, inclusief ontbijt en het bagagevervoer van uw koffers in uiteraard inbegrepen.
Tevens zijn er bij iedere fietsvakantie extra's, zoals routebeschrijvingen, toeristische informatie, kaarten en streekbeschrijvingen en natuurlijk diverse bezienswaardigheden onderweg, inbegrepen.