Camping Soustons Village

Soustons , Aquitainë, Frankrijk

  • Op ca. 6 km van zee
  • Binnen- en buitenzwembad
  • Autovrij park
Tip van Lora

Je kan heel goed kanoën en zeilen op het meer vlakbij de camping!

Vind je vakantie
Aankomstdatum
Aankomst
Verblijfsduur
Bekijk beschikbaarheid
0 - 7 jaar

Zeer geschikt voor kinderen
jonger dan 7 jaar

8 - 14 jaar

Zeer geschikt voor kinderen
tussen 8 en 14 jaar

14+ jaar

Zeer geschikt voor
oudere kinderen

Soustons Village
Camping Soustons Village zwembad
Camping Soustons Village
Camping Soustons Village
Camping Soustons Village
Camping Soustons Village
Camping Soustons Village
Bekijk alle fotos (16 )
3-kamerstacaravan 4/5p ***

3-kamerstacaravan 4/5p ***

3-kamerstacaravan 4/5p.: Deze stacaravan voor maximaal 5 personen (ca. 28m2) beschikt over een woonkamer met tafel, stoelen, slaapbank en televisie. Er zijn 2 slaapkamers: 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed (140x190) en 1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden (80x190). Kussens en dekens zijn aanwezig. De ingerichte keuken is voorzien van 4 gaspitten, magnetron, koelkast/diepvries, koffiezetapparaat en keukengerei. Deze stacaravan beschikt over een badkamer met douche en wastafel en apart toilet. Buiten vindt u een half overdekt terras met tuinmeubilair.

4-kamerstacaravan 6p *** (2 badkamers)

4-kamerstacaravan 6p *** (2 badkamers)

4-kamerstacaravan 6p.: Deze stacaravan voor maximaal 6 personen (ca. 32m2) beschikt over een woonkamer met tafel, stoelen, bank en televisie. Er zijn 3 slaapkamers: 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed (140x190) en 2 slaapkamers met twee eenpersoonsbedden (80x190). Kussens en dekens zijn aanwezig. De ingerichte keuken is voorzien van 4 gaspitten, magnetron, koelkast/diepvries, koffiezetapparaat en keukengerei. Deze stacaravan beschikt over 2 badkamers waarvan 1 badkamer grenzend aan de ouderslaapkamer met douche, wastafel en toilet en 1 badkamer met een douche en wastafel en apart toilet. Buiten vindt u een half overdekt terras met tuinmeubilair.

Lodge Safari 5p ****

Lodge Safari 5p ****

Lodge Safari 4/5p.: Deze lodge voor maximaal 5 personen (ca. 30m2) beschikt over een woonkamer met tafel, stoelen, bank en televisie. Er zijn 2 slaapkamers: 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed (160x200) en 1 slaapkamer met een eenpersoonsbed (80x190) en stapelbed (80x190). Kussens, dekens, lakens en handdoeken (1 badlaken en badhanddoek per persoon) zijn inbegrepen. De ingerichte keuken is voorzien van 4 gaspitten, magnetron, koelkast/diepvries, koffiezetapparaat en keukengerei. Deze lodge beschikt bovendien over een badkamer met douche, wastafel en toilet. Buiten vindt u een overdekt terras met tuinmeubilair.

Aankomstdatum
Aankomst
Verblijfsduur

Faciliteiten