Camping Sequoia Parc

Saint Just-Luzac, Aquitainë, Frankrijk

  • Geweldig domein vol vertier
  • Groot aquapark
  • Charmante camping
  • Vertier voor jong en oud
  • Wellness & Fitness
Vind je vakantie
Aankomstdatum
Aankomst
Verblijfsduur
Bekijk beschikbaarheid
0 - 7 jaar

Zeer geschikt voor kinderen
jonger dan 7 jaar

8 - 14 jaar

Zeer geschikt voor kinderen
tussen 8 en 14 jaar

14+ jaar

Zeer geschikt voor
oudere kinderen

Sequoia Parc
Camping Sequoia Parc
Camping Sequoia Parc
Camping Sequoia Parc
Camping Sequoia Parc
Camping Sequoia Parc
Camping Sequoia Parc
Bekijk alle fotos (22 )
4-kamerstacaravan 6p ***

4-kamerstacaravan 6p ***

4-kamerstacaravan 6p.: Deze stacaravan voor maximaal 6 personen (ca. 34m2) beschikt over een woonkamer met tafel, stoelen en bank. Er zijn 2 slaapkamers: 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed (140x190) en 2 slaapkamers met twee eenpersoonsbedden (80x190). Kussens en dekens zijn aanwezig. De ingerichte keuken is voorzien van 4 gaspitten, magnetron, koelkast/diepvries, koffiezetapparaat en keukengerei. Badkamer met douche en wastafel en apart toilet. Buiten vindt u een terras met tuinmeubilair.

4-kamerstacaravan 6/7p ***

4-kamerstacaravan 6/7p ***

4-kamerstacaravan 6/7p.: Deze stacaravan voor maximaal 7 personen (ca. 33m2) beschikt over een woonkamer met tafel, stoelen en slaapbank. Er zijn 3 slaapkamers: 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed (140x190) en 2 slaapkamers met twee eenpersoonsbedden (80x190). Kussens en dekens zijn aanwezig. De ingerichte keuken is voorzien van 4 gaspitten, magnetron, koelkast/diepvries, koffiezetapparaat en keukengerei. Badkamer met douche en wastafel en apart toilet. Buiten vindt u een half overdekt terras met tuinmeubilair.

3-kamerstacaravan Keywest 5p (airco) Premium

3-kamerstacaravan Keywest 5p (airco) Premium

3-kamerstacaravan Keywest 5p. met airco en 2 badkamers: Deze stacaravan voor maximaal 5 personen (ca. 36m2) beschikt over een woonkamer met tafel, stoelen, bank en televisie. Er zijn 2 slaapkamers: 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed (160x200) en 1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden (80x190) en hoogslaper (80x190). Kussens, dekens, lakens en handdoeken (1 badlaken en badhanddoek per persoon) zijn inbegrepen. De ingerichte keuken is voorzien van kookplaten, magnetron, koelkast/diepvries, waterkoker, vaatwasser, nespresso of senseo koffiezetapparaat en keukengerei. Deze stacaravan beschikt over 2 badkamers: 1 badkamer met douchen en wastafel grenzend aan de ouderslaapkamer en 1 badkamer met douche, wastafel en toilet. Daarnaast is er een tweede apart toilet. Buiten vindt u een half overdekt terras met tuinmeubilair en zonnebedden. Huisdieren zijn in deze acommodatie niet toegestaan.

3-kamerstacaravan 4p *** (2 badkamers)

3-kamerstacaravan 4p *** (2 badkamers)

3-kamerstacaravan 4p. met 2 badkamers: Deze stacaravan voor maximaal 4 personen (ca. 26m2) beschikt over een woonkamer met tafel, stoelen en bank. Er zijn 2 slaapkamers: 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed (140x190) en 1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden (80x190). Kussens en dekens zijn aanwezig. De ingerichte keuken is voorzien van 2 gaspitten, magnetron, koelkast/diepvries, waterkoker en keukengerei. Deze stacaravan beschikt over 2 badkamers, grenzend aan de slaapkamers en voorzien van douche, wastafel en toilet. Buiten vindt u een half overdekt terras met tuinmeubilair en zonnebedden.

4-kamerstacaravan Taos 6p ****

4-kamerstacaravan Taos 6p ****

4-kamerstacaravan Taos 6p. met 2 badkamers: Deze stacaravan voor maximaal 6 personen (ca. 40m2) beschikt over een woonkamer met tafel, stoelen, bank en televisie. Er zijn 3 slaapkamers: 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed (160x200), 1 slaapkamer met een eenpersoonsbed (80x190) en onderschuifbed (80x190) en 1 slaapkamer met een stapelbed (80x190). Kussens, dekens, lakens en handdoeken (1 badlaken en badhanddoek per persoon) zijn inbegrepen. De ingerichte keuken is voorzien van kookplaten, magnetron, koffiezetapparaat, koelkast/diepvries, waterkoker, oven, vaatwasser en keukengerei. Deze stacaravan beschikt over 2 badkamers beiden grenzend aan de slaapkamers en voorzien van douche, wastafel en toilet. Buiten vindt u een half overdekt terras met tuinmeubilair en zonnebedden. Huisdieren zijn in deze acommodatie niet toegestaan.

Safari lodge 6p ****

Safari lodge 6p ****

Lodge Safari 6p. Deze lodge voor maximaal 6 personen (ca. 35m2) beschikt over een woongedeelte met tafel en stoelen. Er zijn 2 slaapkamers: 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed (160x200) en 1 slaapkamer met twee stapelbedden (80x190). Kussens, dekens, lakens en handdoeken (1 badlaken en badhanddoek per persoon) zijn inbegrepen. De ingerichte keuken is voorzien van 4 gaspitten, magnetron, koelkast/diepvries, waterkoker, koffiezetapparaat en keukengerei. Deze lodge beschikt bovendien over een badkamer met douche, wastafel en toilet. Buiten vindt u een half overdekt terras met tuinmeubilair en zonnebedden. Huisdieren zijn in deze acommodatie niet toegestaan.

Aankomstdatum
Aankomst
Verblijfsduur

Algemeen

Faciliteiten