Camping Les Deux Fontaines

Nevez, Bretagne, Frankrijk

  • Skate/BMX park
  • Zwemparadijs met glijbanen
  • Jacuzzi en massagebaden
  • Op slechts 900 meter van het strand
  • Animatie voor jong en oud
Vind je vakantie
Aankomstdatum
Aankomst
Verblijfsduur
Bekijk beschikbaarheid
0 - 7 jaar

Zeer geschikt voor kinderen
jonger dan 7 jaar

8 - 14 jaar

Zeer geschikt voor kinderen
tussen 8 en 14 jaar

14+ jaar

Geschikt voor
oudere kinderen

Les Deux Fontaines
Camping Les Deux Fontaines
Camping Les Deux Fontaines
Camping Les Deux Fontaines
Camping Les Deux Fontaines
Camping Les Deux Fontaines
Camping Côte de Nacre
Bekijk alle fotos (13 )
3-kamerstacaravan Cottage 4/5 ***

3-kamerstacaravan Cottage 4/5 ***

3-kamerstacaravan: ca. 25m2 voor maximaal 5 personen. Deze stacaravan beschikt over een woonkamer met tafel, stoelen, slaapbank en televisie. Er zijn 2 slaapkamers: 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed (140x190) en 1 slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden. Kussens en dekens zijn aanwezig. Ingerichte keuken met koelkast/diepvries, 4 gaspitten, magnetron, koffiezetapparaat en keukengerei. Badkamer met douche en wastafel en apart toilet. Half overdekt terras met tuinmeubilair. Huisdieren op aanvraag toegestaan.

4-kamerstacaravan Cottage 6p ****

4-kamerstacaravan Cottage 6p ****

4-kamerstacaravan Cottage 6p: ca. 35m2 voor maximaal 6 personen. Deze stacaravan beschikt over een woonkamer met tafel, stoelen, bank en 3 slaapkamers: 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed (160x200) en 2 slaapkamers met twee eenpersoonsbedden. Kussens, dekens, lakens en handdoeken (1 badlaken en handdoek per persoon) zijn inclusief. Ingerichte keuken met koelkast/diepvries, 4 gaspitten, magnetron, koffiezetapparaat, vaatwasser en keukengerei. Badkamer met douche en wastafel en apart toilet. Half overdekt terras met tuinmeubilair. Huisdieren zijn op aanvraag toegestaan.

4-kamerstacaravan Cottage 6/7p. ***

4-kamerstacaravan Cottage 6/7p. ***

4-kamerstacaravan Cottage 6/7p: ca. 32m2 voor maximaal 7 personen. Deze stacaravan beschikt over een woonkamer met tafel, stoelen, slaapbank en televisie. Er zijn 3 slaapkamers: 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed (160x200) en 2 slaapkamers met twee eenpersoonsbedden. Kussens en dekens zijn aanwezig. Ingerichte keuken met koelkast/diepvries, 4 gaspitten, magnetron, koffiezetapparaat en keukengerei. Badkamer met douche en wastafel en apart toilet. Half overdekt terras met tuinmeubilair. Huisdieren zijn op aanvraag toegestaan.

Lodgetent 5p ****

Lodgetent 5p ****

Lodgetent 5p: ca. 35m2 voor maximaal 5 personen. Deze lodgetent beschikt over een woonkamer met tafe en stoelen. Er zijn 2 slaapkamers: 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed (160x200) en 1 slaapkamers met een eenpersoonsbed en stapelbed. Kussens, dekens, lakens en handdoeken (1 badlaken en badhanddoek per persoon) zijn inbegrepen. Ingerichte keuken met koelkast, kookplaten, magnetron, koffiezetapparaat en keukengerei. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Terras met tuinmeubilair. Huisdieren zijn op aanvraag toegestaan.

Cottage Friends

Cottage Friends 10 p ****

Cottage Friends: ca. 62m2 voor maximaal 10 personen. Deze 2 stacaravans bij elkaar beschikken over 5 slaapkamers en 2 badkamers. De eerste stacaravan is voorzien van een woonkamer met tafel, stoelen, bank en televisie en 3 slaapkamers: 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed (160x200) en 2 slaapkamers met twee eenpersoonsbedden (80x190). Ingerichte keuken met koelkast/diepvries, magnetron, kookplaat, koffiezetapparaat, waterkoker, vaatwasser en keukengerei. Badkamer met douche, wastafel en apart toilet. In de 2e stacaravan vindt u een woongedeelte met tafel, stoelen, bank en televisie en 2 slaapkamers: 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed (160x200) en 1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden (80x190). Ingerichte keuken met koelkast/diepvries, magnetron, kookplaat, koffiezetapparaat, waterkoker, vaatwasser en keukengerei en een badkamer met douche en wastafel en apart toilet. Buiten vindt u een half overdekt terras met tuinmeubilair waar u gezamelijk kunt zitten. Kussens, dekens, lakens en handdoeken (1 badlaken en badhanddoek per persoon) zijn inbegrepen. Huisdieren toegestaan (bij te boeken). Foto's kunnen afwijken van werklijkheid.

Aankomstdatum
Aankomst
Verblijfsduur

Algemeen

Faciliteiten