Camping Paris Maisons-Laffitte

Maisons-Laffitte, Ile de France, Frankrijk

  • Metro op 15 minuten loopafstand
  • Binnen half uur in Parijs
  • Bezoek Disney
  • Mooi zwembad
Tip van Lora

Koop je entreekaarten op de camping!

Vind je vakantie
Aankomstdatum
Aankomst
Verblijfsduur
Bekijk beschikbaarheid
0 - 7 jaar

Zeer geschikt voor kinderen
jonger dan 7 jaar

8 - 14 jaar

Geschikt voor kinderen
tussen 8 en 14 jaar

14+ jaar

Minder geschikt voor
oudere kinderen

Paris Maisons-Laffitte
Camping Paris Maisons-Laffitte
Camping Paris Maisons-Laffitte
Camping Paris Maisons-Laffitte waterspeeltuin
Camping Paris Maisons-Laffitte
Camping Paris Maisons-Laffitte
Camping Paris Maisons-Laffitte
Bekijk alle fotos (12 )
3-kamerstacaravan 4p ***

3-kamerstacaravan 4p ***

3-kamerstacaravan 4p.: Deze stacaravan voor maximaal 4 personen (ca. 29m2) beschikt over een woonkamer met tafel, stoelen, bank en televisie. Er zijn 2 slaapkamers: 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed (160x200) en 1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden (80x190). Kussens en dekens zijn aanwezig. De ingerichte keuken is voorzien van 4 gaspitten, magnetron, koelkast/diepvries, koffiezetapparaat, waterkoker, vaatwasser en keukengerei. Deze stacaravan beschikt over een badkamer met douche, haardroger en wastafel en apart toilet. Buiten vindt u een half overdekt terras met tuinmeubilair.

3-kamerstacaravan 4/5p **

3-kamerstacaravan 4/5p **

3-kamerstacaravan 4/5p.: Deze stacaravanvoor maximaal 5 personen (ca. 27m2) beschikt over een woonkamer met tafel, stoelen en slaapbank. Er zijn 2 slaapkamers: 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed (140x190) en 1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden (80x190). Kussens en dekens zijn aanwezig. De ingerichte keuken is voorzien van 4 gaspitten, magnetron, koelkast, koffiezetapparaat en keukengerei. Deze stacaravan beschikt over een badkamer met douche en wastafel en apart toilet. Buiten vindt u een half overdekt terras met tuinmeubilair.

4-kamerstacaravan 6/7p **

4-kamerstacaravan 6/7p **

4-kamerstacaravan 6/7p.: Deze stacaravan voor maximaal 7 personen (ca. 29m2) beschikt over een woonkamer met tafel, stoelen en slaapbank. Er zijn 3 slaapkamers: 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed (140x190) en 2 slaapkamers met twee eenpersoonsbedden (80x190). Kussens en dekens zijn aanwezig. De ingerichte keuken is voorzien van 4 gaspitten, magnetron, koelkast/diepvries, koffiezetapparaat en keukengerei. Deze stacaravan beschikt over een badkamer met douche en wastafel en apart toilet. Buiten vindt u een half overdekt terras met tuinmeubilair.

4-kamerstacaravan 6p ****

4-kamerstacaravan 6p ****

4-kamerstacaravan 6p. met airco: Deze stacaravan voor maximaal 6 personen (ca .32m2) beschikt over een woonkamer met tafel, stoelen, bank en televisie. Er zijn 3 slaapkamers: 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed (160x200) en 2 slaapkamers met twee eenpersoonsbedden (80x190). Kussens, dekens, lakens en handdoeken (1 badlaken en badhanddoek per persoon) zijn inbegrepen. De ingerichte keuken is voorzien van kookplaten, magnetron, koelkast/diepvries, koffiezetapparaat, waterkoker, vaatwasser en keukengerei. Deze stacaravan beschikt over een badkamer met douche en wastafel en apart toilet. Buiten vindt u een terras met tuinmeubilair.

Cabane Zen

Hut Zen

Hut Zen: ca. 20m2 voor maximaal 5 personen. Deze hut op 3 meter boven de grond biedt een ontspannen en knusse sfeer. Het woongedeelte bestaat uit een bank, tafel stoelen, een tweepersoonsbed (160x200), een stapelbed (80x190) en onerschuifbed (80x190). Kussens, dekens, lakens en handdoeken (1 badlaken en badhanddoek per persoon) zijn inbegrepen. De ingerichte keuken is voorzien van koelkast (tafelmodel), magnetron, 4 gaspitten, koffiezetapparaat en keukengerei. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Het terras is voorzien van tuinmeubilair.

Hut Savana

Hut Savana

Hut Savana: ca. 20m2 voor maximaal 5 personen. Deze hut op hoogte biedt u uitzicht op de groene omgeving van de camping en zijn Seine-arm. In het woongedeelte vindt u een tafel met stoelen, stapeled (80x190) en onderschuifbed (80x190). Op de bovenverdieping vindt u via een trap een tweepersoosnbed (160x200). Kussens, dekens, lakens en handdoeken (1 badlaken en badhanddoek per persoon) zijn inbegrepen. De ingerichte keuken is voorzien van koelkast (tafelmodel), magnetron, 4 gaspitten, koffiezetapparaat en keukengerei. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Het terras is voorzien van tuinmeubilair.

Hut Nautilus

Hut Nautilus

Hut Nautilus: ca. 20m2 voor maximaal 5 personen. Via een wenteltrap bereikt u de ingang van deze hut. In het woongedeelte vindt u een bank, tafel met stoelen, stapelbed (80x190) en onderschuifbed (80x190). Op de bovenverdieping vindt u via een ladder een tweepersoonsbed (160x200). Kussens, dekens, lakens en handdoeken (1 badlaken en badhanddoek per persoon) zijn inbegrepen. De ingerichte keuken is voorzien van koelkast (tafelmodel), magnetron, 4 gaspitten, koffiezetapparaat en keukengerei. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Het terras is voorzien van tuinmeubilair.

Aankomstdatum
Aankomst
Verblijfsduur

Algemeen

Faciliteiten