Camping Paris Maisons-Laffitte

Maisons-Laffitte, Ile de France, Frankrijk

  • Metro op 15 minuten loopafstand
  • Binnen half uur in Parijs
  • Bezoek Disney
  • Mooi zwembad
Tip van Lora

Koop je entreekaarten op de camping!

Vind je vakantie
Aankomstdatum
Aankomst
Verblijfsduur
Bekijk beschikbaarheid
0 - 7 jaar

Zeer geschikt voor kinderen
jonger dan 7 jaar

8 - 14 jaar

Geschikt voor kinderen
tussen 8 en 14 jaar

14+ jaar

Minder geschikt voor
oudere kinderen

Paris Maisons-Laffitte
Camping Paris Maisons-Laffitte
Camping Paris Maisons-Laffitte
Camping Paris Maisons-Laffitte waterspeeltuin
Camping Paris Maisons-Laffitte
Camping Paris Maisons-Laffitte
Camping Paris Maisons-Laffitte
Bekijk alle fotos (12 )
3-kamerstacaravan 4/5p **

3-kamerstacaravan 4/5p **

3-kamerstacaravan 4/5p.: Deze stacaravanvoor maximaal 5 personen (ca. 27m2) beschikt over een woonkamer met tafel, stoelen en slaapbank. Er zijn 2 slaapkamers: 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed (140x190) en 1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden (80x190). Kussens en dekens zijn aanwezig. De ingerichte keuken is voorzien van 4 gaspitten, magnetron, koelkast, koffiezetapparaat en keukengerei. Deze stacaravan beschikt over een badkamer met douche en wastafel en apart toilet. Buiten vindt u een half overdekt terras met tuinmeubilair.

4-kamerstacaravan 6/7p **

4-kamerstacaravan 6/7p **

4-kamerstacaravan 6/7p.: Deze stacaravan voor maximaal 7 personen (ca. 29m2) beschikt over een woonkamer met tafel, stoelen en slaapbank. Er zijn 3 slaapkamers: 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed (140x190) en 2 slaapkamers met twee eenpersoonsbedden (80x190). Kussens en dekens zijn aanwezig. De ingerichte keuken is voorzien van 4 gaspitten, magnetron, koelkast/diepvries, koffiezetapparaat en keukengerei. Deze stacaravan beschikt over een badkamer met douche en wastafel en apart toilet. Buiten vindt u een half overdekt terras met tuinmeubilair.

4-kamerstacaravan 6p ****

4-kamerstacaravan 6p ****

4-kamerstacaravan 6p. met airco: Deze stacaravan voor maximaal 6 personen (ca .32m2) beschikt over een woonkamer met tafel, stoelen, bank en televisie. Er zijn 3 slaapkamers: 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed (160x200) en 2 slaapkamers met twee eenpersoonsbedden (80x190). Kussens, dekens, lakens en handdoeken (1 badlaken en badhanddoek per persoon) zijn inbegrepen. De ingerichte keuken is voorzien van kookplaten, magnetron, koelkast/diepvries, koffiezetapparaat, waterkoker, vaatwasser en keukengerei. Deze stacaravan beschikt over een badkamer met douche en wastafel en apart toilet. Buiten vindt u een terras met tuinmeubilair.

Aankomstdatum
Aankomst
Verblijfsduur

Algemeen

Faciliteiten