Provence

Autovakanties in de Provence

Ontdek de Provence en de lavendel- en zonnebloemvelden. De prachtige natuur en het milde klimaat zorgen in deze regio altijd voor een fijne vakantie. In het oosten van de Provence vindt u heuvels en bergen en in het westen vlaktes en moerrassen. De actieve en sportieve vakantieganger kunnen in deze regio heerlijk gaan wandelen, mountainbiken of kanovaren.

Vind je vakantie
Kies uw aankomstdatum
Verblijfsduur
Bestemming
Bekijk alle resultaten
Watersport Domaine du Verdon
Lavendel
lavendel provence
Bekijk alle fotos (4)

Schilderachtig uitzichten en optimaal genieten

De Gorges du Verdon of de Grand Canyon du Verdon is één van de drukst bezochte bezienswaardigheden. Verder vindt u er ook aantrekkelijke Provencaalse steden zoals Marseille, Aix-en-Provence en Vaison-la-Romaine en musea zoals het Musée Granet in Aix-en-Provence en het Musée du Petit Palais in Avignon. De beroemde schilder Vincent van Gogh maakte de mooiste schilderijen in de stad Arles. In deze stad zijn tal van monumentale gebouwen en prachtige overblijfselen uit de tijd van het Romeinse rijk terug te zien. De Middellandse Zee begrenst de Provence in het zuiden, vlakbij Marseille kunt u dan ook optimaal genieten van een fijne strandvakantie!

Lora’s tips voor uw autovakantie in de Provence

Op deze website vindt u een ruime keuze aan accommodaties in de Provence. Zoekt u een camping in de omgeving van de Gorges du Verdon met een buitenzwembad en spectaculaire waterglijbaan ? Of wilt u met twee of vier personen genieten in een appartement op een mooi vakantiepark. Bekijk het ruime ViaLora aanbod en boek snel uw zomervakantie via Lora.

Nieuwe zwembad Camping Domaine du Verdon

Camping Domaine du Verdon

Topcamping aan de Gorges du Verdon.

Les Collines de Castellane

Camping Les Collines de Castellane

Camping onder leiding van Nederlandse eigenaren met geweldige ligging.