Autovakanties in de Provence

Ontdek de Provence met z'n lavendel- en zonnebloemvelden. De prachtige natuur en het milde klimaat zorgen in deze regio altijd voor een fijne vakantie. In het oosten van de Provence vind je heuvels en bergen en in het westen vlaktes en moerrassen. De actieve en sportieve vakantieganger kunnen in deze regio heerlijk gaan wandelen, mountainbiken of kanovaren.

fietsvakantie van provence naar camargue
Markt in Provence
zonnebloem en lavendel
Bekijk alle fotos (4 )

Schilderachtig uitzichten en optimaal genieten

De Gorges du Verdon of de Grand Canyon du Verdon is één van de meest bezochte bezienswaardigheden. Verder vind je er aantrekkelijke Provencaalse steden zoals Marseille, Aix-en-Provence en Vaison-la-Romaine en musea zoals het Musée Granet in Aix-en-Provence en het Musée du Petit Palais in Avignon. De beroemde schilder Vincent van Gogh maakte de mooiste schilderijen in de stad Arles. In deze stad zijn tal van monumentale gebouwen en prachtige overblijfselen uit de tijd van het Romeinse rijk terug te zien. De Middellandse Zee begrenst de Provence in het zuiden, vlakbij Marseille kun je dan ook optimaal genieten van een fijne strandvakantie!

Lora’s tips voor jouw autovakantie in de Provence

Op deze website vind je een ruime keuze aan accommodaties in de Provence. Zoek je een camping in de omgeving van de Gorges du Verdon met een buitenzwembad en spectaculaire waterglijbaan? Bekijk het ruime ViaLora aanbod en boek snel jouw zomervakantie via Lora.