Glamping, geniet van comfort en luxe!

Glampingvakanties bij ViaLora. Houd jij van luxe en wil je naar een leuke camping of comfortabel vakantiepark met het hele gezin? Bij ViaLora heb je ruime keuze aan glampingvakanties met verblijf op topcampings met luxe stacaravans, comfortabele chalets, schitterende lodgetenten en safaritenten.

Glamping, optimaal genieten

Glamping is hot. Lekker genieten van luxe en comfort en verblijf in een luxe accommodatie. Verblijf in een ingerichte safaritent of lodgetent of geniet optimaal in de Grand Lodgetent , inclusief douche en toilet. Boek een luxe stacaravan met alle faciliteiten, eigenlijk net zoals thuis. Nespresso en Netflix; glamping is luxe, genieten voor een betaalbare prijs. Wist je dat er zelfs stacaravans zijn met twee badkamers, een vaatwasser en je eigen privé-wifi? Bijvoorbeeld op Camping Park Albatros, Camping I Pini Family Park en Camping Ca' Savio bij de stacaravan Estivo Premium.

Grand Lodgetent 8 persoonsaccommodatie
Estivo Premium glamping
zwembad les chevrefeuilles

Een kleine Glamping selectie:

Grand Lodgetent 8 persoonsaccommodatie

Glamping in luxe tent

  • Niet gevonden wat u zocht? Bekijk al onze campings, waar u kunt verblijven in een safaritent, Lodgetent en Grand Lodgetent!

  • Lora is bereikbaar per telefoon (0547-367040), chat, e-mail en social media.

Stacaravan Mango

Glamping in stacaravan

Op vakantie met de luxe van een stacaravan? Bekijk ons camping aanbod met stacaravans!

4-kamerchalet-type-rp6b

Glamping in chalet

Wil jij tijdens jouw vakantie verblijven in een chalet, bungalow of vakantiewoning? Bekijk ons aanbod.