fietsen in het bos

Laat u inspireren

Het boeken van een fietsvakantie doet u niet zomaar. Het merendeel van de fietsers leest zich goed in en weet uiteindelijk precies wat hen te wachten staat tijdens de fietsreis.
Het team van ADE ''Actief door Europa'' helpt u graag bij het zoeken naar de ideale fietsvakantie die inspeelt op al uw wensen en behoeftes. Wij zijn constant op zoek naar nieuwe fietsreizen die aansluiten op uw wensen.
Laat u dan ook inspireren door de nieuwe fietsvakanties die wij maandelijks aanbieden op onze website.

Onze specialisten hebben zich al laten inspireren, u ook? Vraag meer informatie aan over één van deze fietsvakanties.

6-daagse fietsvakantie Passau naar Wenen
fietsvakantie algemeen ADE
fietsen door Polen onderweg
Fietstour Valencia

8-daagse fietsvakantie Valencia / van Biar naar Valencia

 • De reis begint in de vallei van de Vinalopó, met kastelen en middeleeuwse steden als Biar en Bocairent. Vervolgens verkend u schilderachtige valleien die u naar de uitlopers van imposante bergen brengen. U fietst verder naar de regio die bekend staat als Terres dels Alforins, bekend om zijn wijngaarden. De reis vervolgt zich door de vruchtbare vlaktes van Vall d'Albaida, aan de oevers van de rivieren. U eindigt uw reis in de stad Valencia, waar u de indrukwekkende oude wijk met zijn kathedraal, centrale markt en nog veel meer kunt verkennen!

 • Prijzen vanaf €687,- p.p.
Fietsvakantie drome

8-daagse fietsvakantie Drôme / van Chabrillan naar Chabrillan

 • Als u echt even heerlijk weg wilt, biedt de 8-daagse fietsvakantie Drôme een echte verandering met een prachtige omgeving. De vakantie begint en eindigt in de Vallei van de Drôme. U zult genieten van het fietsen langs de rustige kleine wegen van het Bourdeaux-gebied, en zuidwaarts gaan naar de Drôme Provençale met zijn prachtige kleuren en geuren. Adem diep in en geniet van het natuurpark Vercors, waar het landschap van bossen en kalkrotsen gewoonweg onvergetelijk is.

 • Prijzen vanaf €850,- p.p.
fietsvakantie langs rivier de mayenne

7-daagse fietsvakantie langs de rivier de Mayenne / van Château-Gontier naar Moulay

 • Tijdens deze 7-daagse fietsvakantie fietst u oa. door de 85 km ongerepte natuur aan de oevers van de rivier de Mayenne. Tijdens de fietstocht waant u zich door een natuurpark langs de geheimen van de Mayenne. Het bezoeken van lokaal gebouwd erfgoed is een sterk punt van de reis. naast de sluizen, molens en de uiterwaarden van de rivier zelf, loopt het jaagpad door drie mooie stadjes vol bloemen en rijk aan onmisbare erfgoedlocaties: Mayenne, Laval en Château-Gontier.

 • Prijzen vanaf €705,- p.p.
9-daagse fietsvakantie zweden - malmo

9-daagse fietsvakantie langs de Zweedse kust / van Malmö naar Göteborg

 • Fietsen langs de Zweedse zuidwestkust, het is een fantastische ervaring voor de recreatieve fietser, en natuurliefhebber. Naast een kennismaking met twee van de interessantste Zweedse steden geniet u tijdens deze negendaagse fietsreis van een landschap vol afwisseling. Het traject van de fietstocht spreekt tot de verbeelding, langs de mooie zuidwestkust van Zweden. U start in de prachtige stad Malmö, vanaf hier komt u met een afwisselende tocht vol bezienswaardigheden uit op het eindpunt Göteborg.

 • Prijzen vanaf €975,- p.p.
fietsvakantie van provence naar camargue

6-daagse fietsvakantie Provence - Camargue / van Montélimar naar Arles

 • De route van deze 6-daagse fietsvakantie bestaat uit bescheiden Provençaalse dorpen. De lavendel-, olijf- en steeneiken die kenmerkend zijn voor Zuid-Franse landschappen, zijn tijdens de vakantie te bewonderen. Verder naar het zuiden kruist de route moerassige vlaktes en nadert het Alpilles-gebied aan de voet van Saint Rémy de Provence, vanwaar het naar de hoogten van de Baux de Provence klimt. Op de afdaling naar Arles ziet u de toren van Fontvieille en het Romeinse aquaduct. De laaste dag fiest u door de Rhônedelta te midden van de lome wateren die door de moerassen slingeren op hun weg naar de Middellandse Zee.

 • Prijzen vanaf €660,- p.p.
Fietsvakantie van montboard naar dijon

8-daagse fietsvakantie langs het Bourgondische water / van Montbard naar Dijon

 • Verken Bourgondië tijdens deze 8-daagse fietsvakantie. Het jaagpad slingert bijna 120 kilometer van de stad Montbard naar de rand van de hertogelijke stad Dijon. Het eerste deel van de route gaat omhoog van het kanaal naar het slot en bereikt zijn hoogtepunt op Pouilly-en-Auxois. Dan fietst u naar de bodem van de Vallei van de Ouche. Op langere vakanties zijn er twee nachten voor elke etappe, waardoor u de regio een beetje beter kunt leren kennen en een aantal van de vele kastelen en middeleeuwse dorpjes langs de vallei kunt bezoeken. Hier lijkt de tijd helemaal geen belang te hebben.

 • Prijzen vanaf €795,- p.p.
Fietsvakantie deense oostzee kust

8-daagse fietsvakantie Deense Oostzee kust / van Rostock naar Kopenhagen

 • Rostock is een ideaal startpunt voor uw fietstocht door de Deense eilandwereld Falster, Møn en Zeeland naar Kopenhagen. Langs de Oostzeekust fietst u van Rostock naar Kopenhagen, Denemarken. Strand, zeelucht en zee geur zijn uw constante metgezellen. Ontdek de kusten van de Deense eilanden Falster, Møn en Seeland, evenals de hoofdstad Kopenhagen. Na een ontbijt op het eindpunt Kopenhagen zal de fietsvakantie ten einde komen.

 • Prijzen vanaf €799,- p.p.
fietsen camping Zeebad

Fietsvakanties ADE

Niet gevonden wat u zocht? Bekijk al onze fietsvakanties.

Fietsen camping Roompot Beach Resort

Tour op aanvraag

Staat uw ideale fietsvakantie hier niet tussen? Neem dan contact met ons op en dan kijken wij samen met u naar de mogelijkheden om uw ideale fietsvakantie te realiseren.