Autovakanties in Toscane

Glooiende heuvels met eenzame rijen cipressen, eindeloze wijn- olijfboomgaarden, geurende zonnebloemvelden, middeleeuwse stadjes die je terugnemen in de tijd, de mooiste stranden, een overheerlijke keuken en een rijkdom aan wijnen. Dat is Toscane!

Toscane biedt een ideale mix van een rijke cultuur, prachtige natuur, een goede keuken en een lekker klimaat. Een van de bekendste steden is Florence, of Firenze zoals de Italianen het noemen. Maar natuurlijk ook Pisa en Siena. Tussen de heuvels en wijngaarden liggen bovendien nog andere pareltjes zoals Lucca, San Gimignano en en Volterra. In het westen van Toscane ligt de zee waar je kunt genieten op het strand of slenteren over de boulevards. In het hart van Toscane ligt de bekende wijnstreek Chianti, waar je een prachtige route kan rijden door de wijngaarden over 'La strada del Chianti'. Vergeet niet te stoppen bij één van de vele wijnboerderijen waar je de wijn kan proeven uit deze streek.

Toscane
Toscane
Toscane
Bekijk alle fotos (4 )

Lora's tips voor een autovakantie in Toscane

Je vindt op deze website een aantal suggesties van fraaie campings in Toscane. Ben je samen met je gezin op zoek naar vertier? Kies dan voor een stacaravan op camping Park Albatros. Ook vind je de populaire topcampings Park Albatros en Norcenni Girasole in het aanbod.

Hier vind je een kleine selectie campings in Toscane:

En er zijn nog veel meer campings in Toscane!