Toscane Italië

Agriturismo in Toscane

De mooiste agriturismo's zijn voor u geselecteerd!

Vakantie vieren tussen de wijngaarden of olijfgaarden, op het platteland. Je geniet van rust en ruimte en kijkt veelal uit op een idyllisch, uitgestrekt landschap. De voordelen van een agriturismo zijn dat je in je appartement een eigen keukentje hebt en een badkamer. Het is compleet ingericht dus het scheelt weer bagage! Ook voor kinderen is een agriturismo ideaal. Zij vermaken zich bij het zwembad terwijl ouders zich ontspannen met een boek in de stijlvol aangelegde tuin of boomgaard.

il-poderino

Agriturismo Il Poderino

Agriturismo il Poderino ligt in het hart van het Chianti gebied op een landgoed waar wijn en olijfolie geproduceerd worden. Vanuit Il Poderino heeft u een prachtig uitzicht over de wijn- en olijfgaarden.

le-trappoline

Agriturismo Le Trappoline

Agriturismo Le Trappoline wordt omgeven door een prachtig heuvellandschap en met uitzicht op een kasteel. Op het landgoed wordt de bekende Chianti Classico wijn geproduceerd.

la-coppa

Agriturismo La Coppa

Agriturismo La Coppa is een sfeervolle boerderij ten zuiden van Siena en nabij het plaatsje Asciano. Rondom La Coppa heeft u een adembenemend uitzicht over het prachtige Toscaanse heuvellandschap.

podere-il-moro

Agriturismo Podere Il Moro

Podere Il Moro ligt in het idyllische Toscaanse landschap op ca. 15 kilometer van Siena. De eigenaren hebben Il Moro volledig gerenoveerd en voorzien van alle hedendaagse comfort, maar met behoud van het orginele karakter van de boerderij.

dell-arnano

Agriturismo Dell' Arnano

Deze mooie agriturismo is gelegen op slechts 10 minuten rijden van Siena en het kasteel van Monteriggioni. Omgeven door een bosrijk heuvellandschap, bieden de 4 volledig gerestaureerde appartementen, u alle rust in een prachtige omgeving.

podere-santa-margharita

Agriturismo Podere Santa Margharita

Agriturismo Podere Santa Margharita is gelegen in een van de mooiste gebieden van Toscane, het Chianti gebied. Omgeven door een groot, omheind terrein met een prachtig zwembad waar u heerlijk kunt ontspannen.

san-lorenzo

Agriturismo San Lorenzo

Agriturismo San Lorenzo is een 18e eeuwse boerderij, omgebouwd tot een mooi vakantieverblijf met 13 appartementen. Vanuit San Lorenzo heeft u een schitterend uitzicht over het Toscaanse heuvellandschap.