Tulpen en molens Nederland

Vakantieland Nederland

Vakantie in eigen land dat betekend: een korte reisafstand tot uw accommodatie, gewoon lekker ergens een patatje mayonaise kunnen eten, genieten van een leuke stad of de prachtige natuur. Vaak wordt u verrast door alle mooie plekjes in ons eigen land. Bij ViaLora vindt u een ruime keuze aan accommodaties voor een leuk weekendje weg, een midweek verblijf voor een gezellige gezinsvakantie of een weekverblijf tijdens de schoolvakanties. Bij ViaLora vindt u vakantieverblijven voor alle leeftijden. Wilt u met uw gezin op vakantie of gaat u samen met opa of oma? Zoekt u een comfortabele vakantiebestemming voor een weekendje uit met de vrienden of vriendinnengroep of gaat u lekker met z'n tweeën er even tussenuit. Voor een vakantie in Nederland, reserveert u snel en gemakkelijk via Lora en profiteer u van een voordelige prijs.

Vind je vakantie
Kies uw aankomstdatum
Verblijfsduur
Bestemming
Bekijk alle resultaten
koeien in Nederland
vrolijke kinderen
fietsen langs de gracht in Amsterdam
Bekijk alle fotos (4)

Waarom op vakantie in Nederland?

Nederland heeft ons zoveel te bieden van gezellige steden, mooie lange zandstranden tot geweldige natuurgebieden en de Waddeneilanden. Ook prachtige musea met meesterwerken van wereldberoemde kunstenaars als Rembrandt en Van Gogh. Pittoreske steden met een geweldige architectuur zoals Leiden, Delft, Arnhem en Maastricht en natuurlijk Amsterdam. Monumentale kastelen die verhalen vertellen van een veelbewogen geschiedenis. En de werelderfgoederen van UNESCO zoals Kinderdijk, het Rietveld Schröderhuis en de Amsterdamse grachten. Nederland blijft een ieder verbazen. In Nederland kunt u echt alle windrichtingen op. Bezoek het hoge Noorden met de prachtige Waddeneilanden of ontdek de kusten van Noord- en Zuid-Holland. Bent u meer een liefhebber van zon en strand dan is een vakantie naar Zeeland natuurlijk een aanrader voor u. Gaat u liever lekker fietsen of wandelen in Drenthe of over de Veluwe in Gelderland? Voor culinaire hoogstandjes en gezelligheid mag een bezoek aan Noord-Brabant natuurlijk niet ontbreken. Dáárom zegt Lora: 'Ik hou van vakantie in Nederland!'

Lora's tips voor een vakantie in Nederland

Reserveer een heerlijke vakantie op Marinapark Volendam en geniet samen van een geweldige verblijf op dit mooie park. Zoekt u een accommodatie dichtbij Egmond aan Zee? Bekijk dan eens appartementen de Graaf van Egmont. Wilt u lekker samen eropuit in Apeldoorn, Deventer, Arnhem of Zwolle... boek dan snel Bospark de Schaapskooi. Bent u de ultieme kampeerder en zoekt u een leuke camping in Zeeland om samen zandkastelen te bouwen en te verblijven in een comfortabele tent. Dan zijn campings de Brem en Schotsman absolute aanraders.

Deltawerken Zeeland

Zeeland

Zon, zee en strand aan de Zeeuwse kust.

Tulpen en molens Nederland

Noord-Holland

Geniet aan de kust van de lange zandstranden of ga lekker shoppen in de steden Amsterdam, Alkmaar of Haarlem.

Dwingelerveld Drenthe

Drenthe

Ontdek Drenthe met tal van leuke steden en prachtige natuurschoon.

fietsen vakantiepark de katjeskelder

Noord-Brabant

Gezelligheid, cultuur en leuke steden. Ideale bestemming voor een weekendje weg.