Autovakanties Gelderland

In de provincie Gelderland kunt u genieten van de mooie natuur, leuke steden, cultuur en smaakvolle streekproducten. Geniet in natuurgebied de Veluwe van uitgestrekte schaduwrijke bossen waar u heerlijk kunt fietsen of wandelen en onderweg misschien zomaar een hert, ree of wild zwijn kunt spotten. Ook vindt u er zandverstuivingen waarbij u zich bijna in de sahara waant, talrijke heidegebieden die in augustus/september prachtige kleuren hebben. Houdt u van het buitenleven en frisse buitenlucht? Dan zult u de Veluwse natuur zeker kunnen waarderen! In Gelderland kunt u ook genieten van leuke steden als Apeldoorn, Arnhem, Zuthen of Deventer. Een dagje shoppen in de vele winkels of lekker samen een drankje drinken op een terras in één van deze gezellige steden behoort zeker tot de mogelijkheden. Ook de kleine straatjes en boetieks in Hardewijk of Elburg zijn een aanrader voor een leuk dagje uit.

Met de kinderen op vakantie

Ook voor kinderen is er in Gelderland van alles te beleven en te zien. Ga met gezellig een dagje naar Apenheul of laat kinderen een dagje genieten van de attracties en speeltuinen in attractiepark Koningin Juliana Toren. Voor waterpret in het hoogseizoen mag een bezoekje aan het Schateiland van Zeumeren zeker niet ontbreken of geniet van dolfijnen, walvissen en zeeleeuwen in het Dolfinarium te Hardewijk.

Musea

Een andere activiteit is een bezoek aan het Nationale Museum Paleis het Loo of het Kröller Müller museum met wereldberoemde collectie beeldende kunst en collectie werken van Vincent van Gogh. Kortom in Gelderland kunt u genieten van een fijne vakantie. Reserveer uw verblijf bij ViaLora en ga genieten in Gelderland.