Autovakanties in Noord-Holland

Boek bij Lora een vakantie in Noord-Holland en geniet van de prachtige stranden waar u heerlijk wandelt in de zon. Fiets langs schitterende stranden, neem een duik in de Noordzee of ontdek prachtige steden als Amsterdam, Haarlem en Den Helder!

alkmaar kaasmarkt
Haarlem
kindje op het strand
Bekijk alle fotos (4 )

Uitjes in Amsterdam

Onze hoofdstad is de ideale uitvalsbasis voor tal van leuke uitstapjes! Breng een bezoek aan het Het Achterhuis van Anne Frank, bewonder alle grootmeesters van kunst in het Rijksmuseum of sla je slag in de P.C. Hooftstraat. Wandel door het mooie Vondelpark en De Hallen in het hippe Amsterdam Oud-West; een plek waar food, mode, cultuur en architectuur samenkomen. De beste manier om Amsterdam te verkennen is natuurlijk vanaf het water! Ontdek suppend, kanoënd of tijdens een rondvaart alle geheimen van deze bijzondere hoofdstad.

Lora's tips voor een vakantie in Noord-Holland

Zoekt u een geschikte vakantiebestemming voor uw gezin met kinderen of een weekendje weg met de familie? Noord-Holland is een prachtige provincie met tal van bezienswaardigheden. Het gebied leent zich uitstekend voor een boottocht op het IJsselmeer, een wandeling langs de uitgestrekte bollenvelden en een bezoek aan de historische winkelsteden Hoorn, Purmerend en Zaandam. Liever historie? Neem een kijkje in het 17-eeuwse schippersdorp Broek in Waterland en bezoek Museum BroekerVeiling, de oudste doorvaargroenteveiling ter wereld!

Bij Lora reserveert u een heerlijk weekend, midweek of weekverblijf in Noord-Holland.