Paardrijden bij campings in Frankrijk

Goed nieuws voor liefhebbers van paardrijden! Wil jij graag paardrijden bij de camping in Frankrijk? Als je op vakantie gaat naar deze campings in Frankijk hoef je jouw favoriete sport niet te missen! Bij ViaLora boek je een ingerichte tent of comfortabele stacaravan op campings in Frankrijk waar jij kan paardrijden, de kinderen ritjes kunnen maken op een pony of waar je met het gezin een ontspannen huifkartocht maakt. Deze campings beschikken zelf over een manege of liggen op een korte afstand van een manege.
Geniet bij ViaLora met volle teugen van paardrijden tijdens jouw campingvakantie! Wat is er mooier dan een lange rit te maken door het prachtige Franse landschap en de omgeving van de camping te ontdekken? Kies je voor een camping aan de Franse kust? Dan behoort een urenlange rit over de prachtig kilometerslange stranden tot de mogelijkheden.
Want of jouw stijl nu stapvoets, in draf of in galop is, ViaLora helpt je in het zadel tijdens jouw campingvakantie in Frankrijk!

Paardrijden op camping Le Col Vert
Paardrijden op de camping Domaine des Ormes
Paardrijden op de camping Domaine des Ormes

De mogelijkheden voor paardrijden verschillen per camping. Houd er rekening mee dat er kosten kunnen zijn verbonden aan paardrijden op de camping of bij een manege in de buurt. ViaLora kan niet bemiddelen in de reservering van paardrijden, rijles of andere activiteiten als huifkartochten, bezoek aan paardenevenementen, ed. Soms zijn bepaalde diensten alleen in het hoogseizoen beschikbaar. Informeer vóór vertrek naar de kosten en mogelijkheden direct bij de camping of de manege. Zo voorkom je teleurstelling en ben je verzekerd van de beste informatie over jouw campingvakantie en paardrijden!