Vakantietips voor grote families

Met een groot gezin of reisgezelschap op vakantie gaan, hoe doe je dat precies? Het kan een flinke uitdaging zijn, maar met de juiste voorbereiding kom je vast een heel eind. Lora geeft je vijf handige tips!

Zwembad
ViaLora
Groot gezin

1. Boekperiode

Als je in de zomervakantie zeker wilt zijn van een prachtige vakantiebestemming, ga je al zo vroeg mogelijk op zoek naar de beste deals. Let op: er zijn meer kapers op de kust! Bekende reisorganisaties als ViaLora bieden accommodaties aan voor gezinnen tot 8 personen.

2. Slim op reis

Naast de boekingskosten is het ook handig om naar eventuele kosten als vervoer, levensonderhoud en activiteiten en uitstapjes te kijken. Reis je bijvoorbeeld met eigen auto of met het vliegtuig? En blijf je in eigen land of ga je naar het buitenland? En wat ga je ter plaatse precies doen? Het is verstandig om van tevoren alvast een programma te maken, om ongewenste verrassingen te voorkomen.

3. Gezelschap

Om je alvast op weg te helpen heeft Lora diverse campings met ruime en comfortabele tenten en stacaravans voor grote gezelschappen op een rij gezet. Comfortcamping noemen we dat bij ViaLora: ruimte, luxe en comfort voor iedereen!

4. Wensenpakket

Je jongste dochter wil graag shoppen, terwijl je zoon liever naar het strand gaat en je ouders liever een museum bezoeken: iedereen heeft zo zijn of haar eigen voorkeuren. Houd er rekening mee dat dit niet altijd in één vakantie te realiseren is en je daardoor soms de wensen een beetje moet bijstellen. Zo heb je meer rust en kan je optimaal van je vakantie genieten!

5. Speciale wensen

Zoek je meer privacy? Of wil je juist zo dicht mogelijk bij vrienden en familie zijn? Speciale wensen, voor bijvoorbeeld aangrenzende plekken of een speciale plaats op de camping, kun je bij ViaLora gelijktijdig met de reservering bekendmaken. Let op: dit is echter geen garantie, maar het valt te proberen! Wil je meer weten? Bekijk onze boekingsvoorwaarden.

Op vialora.nl vind je elke dag up-to-date goedkope vakanties met aanbiedingen. Boek voor elke reisperiode direct een accommodatie!

  • Deze informatie is afkomstig van derden. ViaLora is niet verantwoordelijk voor foute informatie en/of niet tijdig gewijzigde informatie.
Kinderboerderij Center Parcs Les Trois Forêts

Betaalbare gezinsuitstapjes

  • Buitenspeeltuin
  • Kinderboerderij
  • Seizoensmarkt
  • Wild spotten
  • Strandwandeling
  • Naar recreatieplas/-meer
  • Historische stad bekijken
  • Boswandeling met uitkijktoren