Ruime keuze uit fietsvakanties en wandelvakanties

ViaLora biedt naast autovakanties in Europa ook individuele fiets- en wandelvakanties aan. Deze fiets- en wandelreizen worden uitgeveord onder ons label ADE Actief door Europa en zijn ook boekbaar op ViaLora.nl/Fietsvakantie. Kies uit een gevarieerd aanbod van fietsreizen en wandelreizen met hotelovernachtingen in pensions of 3- en/of 4-sterrenhotels op basis van logies/ontbijt (halfpension is vaak mogelijk) en bagagetransfers. Fiets met eigen fiets of huur indien gewenst fietsen of e-bikes bij de reserveren. De moeilijkheidsgraad en zwaarte van de reizen is verschillend. Zo zijn er vlakke routes langs een rivier en juist meer uitdagende tours door de bergen.

Klik hier voor fietsvakanties

Klik hier voor wandelvakanties

U kunt gaan fietsen langs de Donau of Moezel. Ontdek de prachtige Bodensee of reserveer een fietsvakantie langs het Gardameer.

Bij ViaLora Actief door Europa reserveert u een fietsvakantie of wandelvakanties met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. ViaLora werkt met de meeste partners al diverse jaren samen. Door deze goede relaties zijn een gunstige prijs en een juiste kwaliteit gewaarborgd. Ga heerlijk samen fietsen in Duitsland langs bijvoorbeeld de Bodensee of fiets de populaire route Passau-Wenen. Kies voor een fietsroute in Frankrijk, Italië of Portugal. Of gaat u liever in eigen land fietsen? Ook dat kan in Friesland met bijvoorbeeld de 11-stedenroute, in Drenthe of rondom het IJsselmeer.

fietsen buitenland
wandelen actief
fietsen groepje

Stel uw eigen fietsarrangement of wandelarrangement samen

Al onze fietsreizen en wandelreizen zijn naar eigen inzicht in te delen. Indien u onderweg wat langer op één plek wilt blijven, een rustdag wilt inplannen of juist in de laatste stad een paar nachten wilt verlengen, is dat uiteraard mogelijk. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Vindt u het lastig om een keuze te maken uit ons grote aanbod? Wij kennen de reizen en accommodaties, dus kunnen wij u optimaal adviseren bij het maken van de juiste keuze, het samenstellen van uw maatwerkreis of indien u bijzondere wensen heeft. Graag nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen: tel. 0547 - 38 09 45 of e-mail info@vialora.nl

Populaire Fiets- en Wandelreizen:

wandelen actief

Wandelvakanties

fietsen buitenland

Fietsvakanties