Autovakanties in Nedersaksen

Nedersaksen ligt vlakbij, tussen de Ems en de Elbe. In het noorden ligt de Noordzee met het schouwspel van eb en vloed. Watersport, wandelen, fietsen, golfen en paardrijden: alles is hier mogelijk. Ontdek de prachtige vergezichten over de ongerepte natuur. In Nedersaksen zijn naast pittoreske stadjes met vakwerkhuizen ook bruisende metropolen met een uitgebreid winkel- en cultuuraanbod. Verblijf op één van de vele mooie campings in Nedersaksen en boek een caravan, stacaravan of vakanthuis voor een aangenaam verblijf.

Oost-Friesland Oldenburg
9-daagse fietsvakantie Hanze-Rondtour
Oost-Friesland Oldenburg
Bekijk alle fotos (4 )

Nedersaksen is de perfecte keuze voor leuke vakanties en actieve uitjes. Met zijn talloze rivieren en meren, de Noordzeekust, zijn uitgestrekte heide, hooglanden, bossen en heidevelden, vinden bezoekers de perfecte mogelijkheden voor verschillende activiteiten zoals fietsen, wandelen of watersporten.

Nedersaksen herbergt een breed scala aan natuurlijke schatten. Je vindt er verschillende natuurlijke attracties in de twee nationale parken, twee biosfeerreservaten en 13 natuurparken. De Waddenzee staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO en biedt wadlopen en veel mogelijkheden om zeehonden te bekijken. Wandelaars en mountainbikers komen aan hun trekken in het Harzgebergte en het Weserbergland. Heide en heide kunnen gemakkelijk op de fiets worden ontdekt op het vlakke land. Als reisbestemming is Nedersaksen een "must" voor individuele natuurliefhebbers en groepen. Gecertificeerde natuur- en nationale parkgidsen zijn beschikbaar om hun expertise aan te bieden.