Fietsvakanties op de Lüneburger Heide

Een fietsvakantie door de Lüneburger Heide staat garant voor pure afwisseling met uitgestrekte heidevelden, karaktervolle steden, zoals de levendige universiteitsstad Lüneburg, de residentiestad Celle en Soltau. Wist u dat de Lüneburger Heide de meeste recreatie-, avonturen- en dierenparken van heel Duitsland heeft? Dat maakt een fietsvakantie op de Lüneburger Heide tot een waar avontuur voor jong en oud.

Ga met ADE naar de Lüneburger Heide voor een fietsvakantie door de mooie natuur! Tijdens de individuele fietsvakantie fietst u van hotel naar hotel en verblijft u in goede hotels. U kunt ook kiezen voor een comfortabele standplaatsvakantie op de Lüneburger Heide, dan hoeft u maar 1 keer uw koffer uit en in te pakken! De fietspaden op de Lüneburger Heide zijn eenvoudig en zeer geschikt voor de beginnende fietser. Wilt u zich niet teveel inspannen? Huur dan een e-bike en fiets eenvoudig over de heide.

7-daagse fietsvakantie Lüneburger Heide
Luneburger heide
6-daagse fietsvakantie Lüneburger Heide
Bekijk alle fotos (4 )

Fietsen over de heide

Wilt u iets bijzonders, laat u bijvoorbeeld per koets ontvoeren naar een nog onontdekt hoekje van de regio of keer terug naar vroegere tijden en maak een tocht met een boemeltje. Dompel u tijdens uw fietsvakantie onder in de charme van de Lüneburger Heide en ontdek dat de Lüneburger Heide meer is dan alleen heide.