Camping Péneyrals

Saint-Crépin-et-Carlucet, Dordogne, Frankrijk

  • 1200m2 zwemplezier in aquapark
  • Historisch Sarlat op slechts 10km
  • Waterspeeltuin
  • Veel sportmogelijkheden
Vind je vakantie
Aankomstdatum
Aankomst
Verblijfsduur
Bekijk beschikbaarheid
0 - 7 jaar

Zeer geschikt voor kinderen
jonger dan 7 jaar

8 - 14 jaar

Zeer geschikt voor kinderen
tussen 8 en 14 jaar

14+ jaar

Zeer geschikt voor
oudere kinderen

Péneyrals
Camping Péneyrals
Camping Péneyrals
Camping Péneyrals
Camping Péneyrals
Camping Péneyrals
Camping Péneyrals
Bekijk alle fotos (16 )
 3-kamerstacaravan 4p (airco) ****

3-kamerstacaravan 4p (airco) ****

3-kamerstacaravan 4p. met airco en 2 badkamers: Deze stacaravan voor maximaal 4 personen (ca. 33m2) beschikt over een woonkamer met tafel, stoelen, bank en televisie. Er zijn 2 slaapkamers: 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed (160x200) en 1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden (80x190). Kussens, dekens, lakens en handdoeken (1 badlaken en badhanddoek per persoon) zijn inbegrepen. De ingerichte keuken is voorzien van kookplaten, magnetron, koelkast/diepvries, koffiezetapparaat, waterkoker, vaatwasser en keukengerei. Deze stacaravan beschikt over 2 badkamers, beide grenzend aan de slaapkamers en zijn voorzien van douche en wastafel en apart toilet. Buiten vindt u een terras met tuinmeubilair en gasbarbecue (gas niet bijgeleverd).

3-kamerstacaravan 4/5p **

3-kamerstacaravan 4/5p **

3-kamerstacaravan 4/5p.: Deze stacaravan voor maximaal 5 personen (ca. 25m2) beschikt over een woonkamer met tafel, stoelen, slaapbank en televisie. Er zijn 2 slaapkamers: 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed (140x190) en 1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden (80x190). Kussens en dekens zijn aanwezig. De ingerichte keuken is voorzien van 4 gaspitten, magnetron, koelkast, koffiezetapparaat en keukengerei. Badkamer met douche en wastafel en apart toilet. Buiten vindt u een overdekt terras met tuinmeubilair.

3-kamerstacaravan Ellione 4/5p (airco) ***

3-kamerstacaravan Ellione 4/5p (airco) ***

3-kamerstacaravan 4p/5. met airco: Deze stacaravan voor maximaal 5 personen (ca. 28m2) beschikt over een woonkamer met tafel, stoelen, slaapbank en televisie. Er zijn 2 slaapkamers: 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed (140x190) en 1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden (80x190). Kussens en dekens zijn aanwezig. De ingerichte keuken is voorzien van 4 gaspitten, magnetron, koelkast/diepvries, koffiezetapparaat en keukengerei. Badkamer met douche en wastafel en apart toilet. Buiten vindt u een half overdekt terras met tuinmeubilair en gasbarbecue (gas niet bijgeleverd).

3-kamerstacaravan Riviera 4/5p ***

3-kamerstacaravan Riviera 4/5p ***

3-kamerstacaravan Riviera 4/5p. : Deze stacaravan voor maximaal 5 personen (ca. 27m2) beschikt over een woonkamer met tafel, stoelen, bank en televisie. Er zijn 2 slaapkamers: 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed (140x190) en 1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden (80x190). Kussens en dekens zijn aanwezig. De ingerichte keuken is voorzien van 4 gaspitten, magnetron, koelkast, koffiezetapparaat en keukengerei. Badkamer met douche en wastafel en apart toilet. Buiten vindt u een half overdekt terras met tuinmeubilair.

4-kamerstacaravan Cordelia 6p (airco) ***

4-kamerstacaravan Cordelia 6p (airco) ***

4-kamerstacaravan Cordelia 6p. met airco: Deze stacaravan voor maximaal 6 personen (ca. 32m2) beschikt over een woonkamer met tafel, stoelen, bank en televisie. Er zijn 3 slaapkamers: 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed (140x190) en 2 slaapkamers met twee eenpersoonsbedden (80x190). Kussens en dekens zijn aanwezig. De ingerichte keuken is voorzien van 4 gaspitten, magnetron, koelkast/diepvries, koffiezetapparaat, waterkoker en keukengerei. Badkamer met douche en wastafel en apart toilet. Buiten vindt u een overdekt terras met tuinmeubilair en gasbarbecue (gas niet bijgelgeverd).

Aankomstdatum
Aankomst
Verblijfsduur

Algemeen

Faciliteiten