5x de leukste kinderuitjes in Noord-Brabant

Lora heeft voor jou de vijf leukste zwembaden en speelparken in Noord-Brabant op een rij gezet. Geniet in de zon, terwijl jouw kids in de buitenlucht spelen!

Kinderbad de Katjeskelder
Zwembad Noord-Brabant
Relaxen vakantiepark Roompot de Katjeskelder

Kids Wonderland

In Kids Wonderland leiden themafiguren Linny en Berry je rond in een wereld waar je van alles beleeft! In het uitgestrekte sprookjespark te Molenschot is alles in sprookjessfeer aangekleed en vinden jullie een spannende Laser-grot, de avontuurlijke Bubbelbaan en het vlinderrijke Vlinderslot! En dat op slechts vijftien autominuten van Breda. Fijn: jij kunt op het dek van het Galjoen genieten van koffie en een broodje.

Pukkemuk

Bij Pukkemuk in Dongen, circa 18 kilometer rijden van Breda, is alles gericht op het leven op de boerderij! Hier is voor elke ‘puk’ wat wils: van een gezellige huifkartocht door het Brabantse landschap tot het authentieke boerensprookjesbos en een kleurrijke binnen- en buitenspeeltuin. Bij de Klompjesbaan varen kids in een schattig geel klompenbootje over een ‘rivier’ en bij de kinderboerderij knuffelen en spelen ze met pony’s, konijnen, ezels en geitjes. Verkoeling nodig? Bij de Watersplash, een groot waterspeeltoestel, spelen kinderen naar hartenlust met een glijbaan, waterpistolen en een grote ‘waterkruiwagen.’

Speelbos Boeverijen

Statige bossen met lange lanen, vennetjes en beken: aan de Bouvignedreef in Breda wanen kinderen zich ridders en prinsessen en aanschouwen ze het 15de-eeuwse kasteel Bouvigne met eigen ogen. Met een beetje fantasie bouwt jouw koter in Speelbos Boeverijen zelf een eigen droomkasteel. Een gracht met bruggen van touw en takken ligt klaar om het kasteel te veroveren, ernaast staan een klimtoestel en een kabelbaan. Of loop over het 1,5 kilometer lange Kabouterpad Mastbos Breda van Kabouter Daatje Den. Perfect voor kinderen van drie tot zes jaar: Daantje Den wijst hen de weg en onderweg komen ze telkens een andere kabouter tegen.

Waterpret

Toe aan een verfrissende duik in het zwembad? Tilburg biedt uitkomst! In zwembad Reeshof vermaken de allerkleinsten zich in het baby- en peuterbad en in het spraypark, een leuke waterspeelplaats met waterfonteinen. Oudere kids roetsjen van de glijbaan, springen van de duikplank en leven zich uit met leuke speelattributen.

Recreatiebad Stappegoor is een perfect bad waar jullie je heerlijk in het water uitleven. Laat je meeslepen in de stroomversnelling, roetsj van de wildwaterbaan of speel het spel Aquasmash in de Coral Splash. In het voorjaar en ’s zomers genieten jullie van het buitenbad met de grote ligweide. Of kom zelf tot rust in één van de vele whirlpools, jetstreams of stoombaden van het bad!

  • Deze informatie is afkomstig van derden. ViaLora is niet verantwoordelijk voor foute informatie en/of niet tijdig gewijzigde informatie.
Camping Club les Brunelles zwembadcomplex

Campings met een groot waterpark en glijbanen

Huisdieren

Op vakantie met je huisdieren