Istrië

Vakantieland Kroatië

Kroatië is één van Lora’s favoriete vakantielanden. De prachtige lange kustlijn en het milde klimaat maken dit vakantieland de ideale bestemming voor zon- en strandliefhebbers. Ook de mooie natuur zal u versteld doen staan!

Vind je vakantie
Kies uw aankomstdatum
Verblijfsduur
Bestemming
Bekijk alle resultaten
Zee en landschap Kroatië
Pula Kroatie
Pula arena Kroatie
Bekijk alle fotos (4)

Autovakantie Kroatië

De prachtige Kroatische kust met haar heldere water, pittoreske eilanden en betoverende steden maakt dat Kroatië steeds populairder wordt als vakantieland. Dat het kustgebied lange tijd door de vorsten van Venetië werd bezet, heeft haar sporen achtergelaten, getuige de steden Dubrovnik, Zadar en Split. Op het schiereiland Istrië wordt zelfs nog Italiaans gesproken. Het bekendste natuurgebied in Kroatië is Nationaal Park Plitvice waar dichte bossen en indrukwekkende meren elkaar afwisselen. Geniet van de prachtige natuur en de heerlijke kust van Kroatië, net even anders maar toch vertrouwd en zeer gastvrij.

Boek uw Kroatië autovakantie bij Lora

In Lora's aanbod vindt u een ruime keuze aan mooie campings en vakantieparken. De campings zijn voorzien van mooie zwembaden en faciliteiten voor jong en oud. In Istrië zijn camping Bijela Uvala en camping Bi Village absolute toppers. Uw kinderen zullen zich hier geen moment vervelen. Liever naar het gebied Dalmatië? Boek dan een luxe stacaravan op camping Solaris Beach Resort met 4 kilometer lang strand en uitgebreid animatieprogramma.

Camping Lanterna zwembadparadijs

Topcamping in Istrië!

Camping Lanterna Premium Resort

Camping Valkanela zwembad

Camping Valkanela

Camping Bijela Uvala

Camping Bijela Uvala

Camping Polari Kroatië

Camping Polari

Camping Park Umag zwembad

Camping Park Umag

Camping Vestar Kinderbad

Camping Vestar

Istrië

Istrië

Dalmatië

Dalmatië