Kamperen aan zee in Nederland

Heerlijk uitwaaien aan zee of leuke watersporten uitproberen? De Nederlandse stranden bieden volop sportieve mogelijkheden. Wandel langs de vloedlijn, fiets door de duinen of ga zwemmen in de zee. Van Callantsoog tot Domburg: wij geven de beste tips!

Camping Callassande speel plezier
Vakantie Zeeland
camping de Schotsman waterski

Geniet aan de Noordzee

Brede zandstranden, leuke strandpaviljoens en mooie fiets- en wandelroutes? Callantsoog, gelegen in de kop van Noord-Holland, staat bekend als één van de mooiste badplaatsen van Nederland en is een fantastische plek om uit te waaien aan de Nederlandse kust. Alle stranden in Callantsoog hebben een ´Blauwe Vlag´, een Europees keurmerk voor schone en veilige jachthavens en stranden. Kom heerlijk tot rust op het strand of ga heerlijk lunchen bij één van de vele strandpaviljoens: van Strandpaviljoen Woest tot De Strandtent! Achter de duinenrij ligt het centrum van Callantsoog, waar je allerlei leuke winkels, cafés en restaurants vindt.

Heerlijk zwemmen en wandelen

In de 300 m² grote indoorspeeltuin van Ooghduyne in Julianadorp kunnen kinderen tot tien jaar heerlijk uitrazen. Hier klauteren ze op de enorme houten stormbaan, dansen ze mee in de minidisco en dagen ze vriendjes en vriendinnetjes uit tijdens een interactief spel. De 61 meter lange glijbaan en de stroomversnelling van het subtropisch zwembad Ooghduyne in Juliadorp staan garant voor onvervalste waterpret. Liever de natuur in? Tijdens een wandeling door de duinen in natuurreservaat het Zwanenwater komen jullie ogen tekort. Onderweg genieten jullie van vlinders en kunnen jullie vogels spotten vanuit de observatiehutten!

Uitgestrekt Noordzeestrand

Het uitgestrekte Noordzeestrand biedt watersporters volop mogelijkheden. Ook op camping Schotsman, gelegen op het voormalige eiland Noord-Beveland, zijn watersportliefhebbers zijn hier aan het juiste adres! De camping beschikt over een compleet windsurfcentrum met een surfschool en er zijn zelfs waterfietsen, kano's en kajaks te huur. Zeer populair is de kabelwaterskibaan, waarbij je wordt voorgetrokken door een sleeplift over een afstand van 820 meter per ronde. Aan de Zeeuwse kust is van alles te beleven!

  • Deze informatie is afkomstig van derden. ViaLora is niet verantwoordelijk voor foute informatie en/of niet tijdig gewijzigde informatie.
kindjes in auto

Vakanties op max. 500 kilometer rijafstand

GlamLodge Molenhof

Glampingvakantie in Europa