Luxe vakantiehuizen

ViaLora biedt naast campings ook luxe vakantiehuizen aan in Frankrijk, Duitsland en Italië. De vakantiehuizen zijn allemaal luxueus uitgevoerd en bieden je een leuke vakantie of een lekker weekendje weg! Een chalet, villa, agriturismo of bungalow is comfortabel, voorzien van alle gemakken waaronder een keuken en prive-sanitair. Voor een zwembad, restaurant of andere voorzieningen hoef je vaak de deur niet uit.

podere-il-moro
la-coppa
Vakantiepark Domaine les Forges

Frankrijk

Frankrijk is natuurlijk het vakantieland bij uitstek. ViaLora bied je prachtige vakantiewoningen aan in de Franse Alpen, Dordogne, Loire en de Vendée. Alle vakantiewoningen in Frankrijk liggen op vakantieparken waar je een (verwarmd) binnen- en/of buitenzwembad vindt.

Hieronder vind je de top 3 van vakantiewoningen van ViaLora in Frankrijk. Klik hier voor een compleet overzicht van alle vakantiehuizen in Frankrijk!

Duitsland

Duitsland volgt Frankrijk op de voet, als het aankomt op meest populaire vakantieland! ViaLora biedt je een ruime keuze aan in vakantiewoningen in Duitsland, zo heeft ViaLora vakantiehuizen in Schwäbische Alb, Saksen, het Zwarte Woud, Beieren, de Oostzee, Harz, Sauerland en de Bodensee.

Hieronder vind je de top 3 van vakantiewoningen van ViaLora in Duitsland. Klik hier voor een compleet overzicht van alle vakantiewoningen in Duitsland!

Italië

Genieten van de luxe vakantiewoningen, het heerlijke weer, het lekkere eten en de gezellig mensen! In Italië boek je bij ViaLora jouw agriturismo in Toscane of een vakantiehuis aan de Italiaanse Rivièra.

Hieronder vind je de top 3 van vakantiewoningen van ViaLora in Italië. Klik hier voor een compleet overzicht van alle vakantiewoningen in Italië!

Kaart Europa

Niet gevonden wat je zocht?

Niet gevonden wat je zocht? Zoek op onze kaart tussen al onze vakanties!

Camping Club les Brunelles zwembadcomplex

Vakantieparken met groot zwembadcomplex

Op zoek naar een camping of vakantiepark met groot zwembadcomplex met glijbanen?