Het ViaLora-voucher

Jouw gezondheid en een veilige vakantie zijn onze prioriteit en daarvoor doen wij ons uiterste best! Kan jouw vakantie niet doorgaan door het coronavirus? Dan bieden wij je het ViaLora-voucher. Dit voucher kun je verzilveren voor een nieuwe boeking in 2020 of 2021. Het inwisselen van jouw voucher is mogelijk voor aankomsten tot 30 september 2021. Hierdoor hoef je niet direct te beslissen welke nieuwe vakantie je kiest.

ViaLora_camping_gezin_zwembad
ViaLora_koppel_strand
ViaLora_stel_zwembad

Wordt jouw vakantie geannuleerd vanwege corona door ViaLora?

Dan wordt je persoonlijk hierover geinformeerd. Je ontvangt van ons een ViaLora-voucher ter waarde van de door jouw reeds betaalde reissom. Met dit voucher kun op een later tijdstip een nieuwe vakantie boeken bij ViaLora. Het inwisselen van je voucher is mogelijk voor alle aankomsten tot 30 september 2021. Het voucher kan gebruikt worden voor alle campingvakanties uit het aanbod van ViaLora.

Hoe ontvang ik een ViaLora-voucher?

Je ontvangt een voucher als jouw vakantie niet door kan gaan vanwege het coronavirus. Ons reserveringsteam neemt binnen twee weken persoonlijk contact met je op en wij informeren je over de wijze waarop de voucher ter beschikking wordt gesteld. Je hoeft hierover dus niet zelf contact met ons op te nemen.

Voorwaarden ViaLora-voucher

  • Een ViaLora-voucher kan uitsluitend worden ingewisseld voor een campingvakantie aangeboden door ViaLora.
  • Je kunt kiezen uit het gehele aanbod aan campings op ViaLora.nl. Wanneer de reissom van de nieuwe reis hoger uitvalt, betaal je de meerkosten. Wanneer de nieuwe vakantie goedkoper is, behoud je het restant van de waarde van het voucher ter latere besteding.
  • Je kan het voucher inwisselen bij een nieuwe boeking voor een vakantie in 2020 of 2021. Het inwisselen van het voucher is mogelijk door een nieuwe reservering te maken met een aankomst tot 30 september 2021.
  • Nadat je een nieuwe boeking hebt gemaakt en jouw ViaLora-voucher hebt ingewisseld, zijn op de nieuwe boeking de reguliere boekingsvoorwaarden van toepassing. Hiermee ga je akkoord bij het maken van de nieuwe boeking.
  • Het ViaLora-voucher is niet inwisselbaar voor contanten.
  • Het ViaLora-voucher is niet overdraagbaar.

Bedankt voor je vertrouwen en zorg goed voor elkaar!

Nieuws en actualiteiten

Zoek je:
Het laatste nieuws over hoe het coronavirus jouw vakantie beinvloedt?
De laatste updates, informatie en contactgegevens?