ViaLora voucher

Jouw gezondheid en een veilige vakantie zijn onze prioriteit, daarvoor doen wij ons uiterste best! Kan jouw vakantie niet doorgaan door het coronavirus? Dan bieden wij je het ViaLora voucher. Dit voucher kun je verzilveren voor een nieuwe boeking in 2020 of 2021. Het inwisselen van jouw voucher is mogelijk voor aankomsten tot 30 september 2021. Hierdoor hoef je niet direct te beslissen welke nieuwe vakantie je kiest. Een prettige gedachte!

ViaLora_camping_gezin_zwembad
ViaLora_gezin_zwembad
ViaLora_koppel_strand

Is jouw vakantie geannuleerd vanwege corona?

Dan informeren wij jouw persoonlijk hierover. Je ontvangt van ons een ViaLora voucher ter waarde van de door jouw reeds betaalde reissom. Met dit voucher kun op een later tijdstip een nieuwe vakantie boeken bij ViaLora. Het inwisselen van je voucher is mogelijk voor alle aankomsten tot 30 september 2021. Het voucher kan gebruikt worden voor alle campingvakanties uit het aanbod van ViaLora.

Hoe ontvang ik een ViaLora voucher?

Je ontvangt een voucher als jouw vakantie niet door kan gaan vanwege het coronavirus. Ons reserveringsteam neemt binnen twee weken persoonlijk contact met je op en wij informeren je over de wijze waarop jouw voucher ter beschikking wordt gesteld. Je hoeft hierover dus niet zelf contact met ons op te nemen.

Hoe verzilver ik een voucher?

Wil je een nieuwe reservering maken bij ViaLora en jouw voucher inwisselen? Dan kan! We verrekenen jouw volledige voucher op je nieuwe reservering. Een deel er van inwisselen is niet mogelijk. Je kunt via onze website jouw gewenst camping, accommodatie en reisperiode uitzoeken. Als je een geschikte vakantiebestemming hebt gevonden volg je onderstaande stappen en regelen wij jouw nieuwe reservering voor je.

 • Stap 1: Je kiest de gewenste camping, accommodatie en reisperiode voor een vakantie in 2021 uit.
 • Stap 2: Je belt of e-mailt vervolgens naar onze reserveringsafdeling met de gegevens voor het maken van jouw gewenste reservering.
 • Stap 3: Geef je vouchercode (dit is hetzelfde als het reserveringsnummer) door aan ons.
 • Stap 4: Daarna regelen wij de rest en ontvang je per mail jouw reserveringsbevestiging. Op deze reserveringsbevestiging voor 2021 vind je de verrekening van jouw reeds betaalde voucher en vind je de resterende betaalcondities van jouw nieuwe reservering.

Voorwaarden ViaLora voucher

 • Het ViaLora voucher kan uitsluitend worden ingewisseld voor een campingvakantie aangeboden door ViaLora.
 • Je kunt kiezen uit het gehele aanbod aan campings op ViaLora.nl. Wanneer de reissom van de nieuwe reis hoger uitvalt, betaal je de meerkosten. Wanneer de nieuwe vakantie goedkoper is, behoud je het restant van de waarde van het voucher ter latere besteding.
 • Je kan het voucher inwisselen bij een nieuwe boeking voor een vakantie in 2020 of 2021. Het inwisselen van het voucher is mogelijk door een nieuwe reservering te maken met een aankomst tot 30 september 2021.
 • Nadat je een nieuwe boeking hebt gemaakt en jouw ViaLora voucher hebt ingewisseld, zijn op de nieuwe boeking de reguliere boekingsvoorwaarden van toepassing. Hiermee ga je akkoord bij het maken van de nieuwe boeking.
 • Het ViaLora voucher is niet overdraagbaar.

Kan ik mijn geld terugkrijgen als ik geen gebruik maak van het voucher?

Indien je de waarde van jouw voucher terug wenst te ontvangen dan is dat mogelijk. Restitutie van jouw betaling is mogelijk vanaf 1 april 2021. Een verzoek hiertoe dient altijd per e-mail aan info@vialora.nl kenbaar te worden gemaakt. Je ontvangt dan een schriftelijk reactie terug en wij zullen zorgen voor jouw geldteruggave.

Bedankt voor je vertrouwen en zorg goed voor elkaar!

Nieuws en actualiteiten

Zoek je...

 • het laatste nieuws over jouw vakantie en de invloed van het coronavirus daarop?
 • de laatste updates, meer informatie over ViaLora en onze contactgegevens?