Nieuws en informatie over Corona

Uw veiligheid staat voorop! Op campings zijn maatregelen genomen om jou een fijne en veilige vakantie te bezorgen. Bij jouw accommodatie, het zwembad, het restaurant, bij de animatie en de sanitaire voorzieningen is alles coronaproof gemaakt. Natuurlijk wil je ook de omgeving verkennen. Even een ijsje halen in het dorp, een terrasje pakken in dat leuke stadje en o ja, vergeet de boodschappen niet! Maar waar moet je rekening mee houden? Hoe gaat het in het land?

Reizen in Corona tijd
De regels en de daarbij horende adviezen wijzigen regelmatig per bestemming. Informatie hierover kun je vinden op de website van Rijksoverheid (Nederland wereldwijd). Houd deze site goed in de gaten, zeker kort voor je vertrekdatum, zo weet je wat er speelt en kom je niet voor onverwachte situaties te staan. Voor verdere boekingsinformatie verwijzen we je naar onze pagina Veilig op Reis.

Reisadviezen

  • Het ministerie van Buitenlandse Zaken zal per land het reisadvies beoordelen. Indien een reisbestemming op groen, geel of oranje staat, kun je weer op vakantie gaan naar deze bestemming, echter dien je altijd waakzaam te zijn voor veranderingen van reisadviezen. Zorg dat je weet welke regels en voorwaarden er in het land van jouw vakantie gelden en bereid je hierop goed voor vertrek.

Reisapp van Buitenlandse Zaken

  • Ook adviseren wij om de Reisapp van Buitenlandse Zaken te downloaden om op de hoogte te blijven van eventuele aanpassingen. Download hier de Reisapp van Buitenlandse Zaken.

Informatie over de camping

  • De meeste campings/vakantieparken hebben op hun eigen website de meest actuele informatie weergegeven over de betrefende Covid-19 maatregelen op het park. Voor een goed beeld van de maatregelen adviseren wij om tevens de website van de camping te bekijken.

Praktische informatie

  • De accommodatie die je hebt geboekt bij ViaLora, is gereserveerd bij één van de boekingspartners met wie wij samenwerken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld Rent-a-Tent, Ze-camping, Estivo Travel, Albatross Reisen, Koko Holidays en H&P Touristik. Elk van deze organisaties heeft een eigen werkwijze en voorwaarden, samen met onze partners zullen wij trachten om jouw vakantie doorgang te laten vinden!
  • Om ieders veiligheid en gezondheid zo goed mogelijk te beschermen, zijn op veel campings bepaalde diensten en/of faciliteiten beperkt of niet beschikbaar. Denk hierbij aan restaurants die alleen afhaalservice verlenen, een beperking van het aantal deelnemers bij sport- en spelactiviteiten en animatie, een reserveringssysteem voor het zwembad met tijdsslot, ed. Wij vragen je vriendelijk dit te respecteren, alleen samen krijgen we corona onder controle.
  • ViaLora informeert jou over de voortgang en ontwikkelingen op basis van de meest actuele informatie. Informatie over jouw boeking bij ViaLora ontvang je van ons altijd per e-mail.
Tip van Lora

Download hier de Reisapp van Buitenlandse Zaken!