Ruime keuze uit verschillende fietsvakanties en wandelvakanties

ViaLora is de fietsvakantiespecialist van Nederland. De fietsreizen van ADE Actief door Europa kunt u reserveren bij hetzelfde bedrijf uit Markelo (Twente) bij ViaLora. Wij bieden al diverse jaren service en advies voor fiets- en wandelvakanties aan. Bij ViaLora kunt u kiezen uit een gevarieerd aanbod van fietsreizen en wandelreizen met hotelovernachtingen in pensions of 3- en/of 4-sterrenhotels op basis van logies/ontbijt (halfpension is vaak mogelijk) en bagagetransfers. Indien gewenst kunt u bij ViaLora Actief ook fietsen of e-bikes huren. De zwaarte en niveaus van de fiets- en wandelvakanties zijn verschillend. Zo zijn er vlakke routes langs een rivier en juist meer uitdagende tours door de bergen. Voor elke fietser heeft ViaLora een passende fietsvakantiebestemming.

Bij ViaLora reserveert u een fietsvakantie of wandelvakantie met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Wij werken met de meeste partners al jarenlang samen. Door deze goede relaties zijn een gunstige prijs en een juiste kwaliteit gewaarborgd. Voor handige tips en aanvullende vragen is ViaLora per telefoon bereikbaar.

7-daagse fietsvakantie Klassieke Elberadweg
6-daagse fietsvakantie Lüneburger Heide
14-daagse fietsvakantie Donau op uw gemak

Stel uw eigen fietsarrangement of wandelarrangement samen

Al onze fietsreizen en wandelreizen zijn naar eigen inzicht in te delen. Indien u onderweg wat langer op één plek wilt blijven, een rustdag wilt inplannen of juist in de laatste stad een paar nachten wilt verlengen, is dat uiteraard mogelijk. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Vindt u het lastig om een keuze te maken uit ons grote aanbod? Wij kennen de reizen en accommodaties, dus kunnen wij u optimaal adviseren bij het maken van de juiste keuze, het samenstellen van uw maatwerkreis of indien u bijzondere wensen heeft. Graag nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen: tel. 0547 - 36 70 40 of e-mail info@vialora.nl

ViaLora voor de leukste fiets- en wandelvakanties

Voor fietsvakanties en wandelvakantie in Europa is ViaLora dé vakantiespecialist in Nederland. Voor een comfortabele fietsvakantie naar Duitsland, Frankrijk, Italië of België ben je bij ViaLora aan het juiste adres. Liever dichtbij op fiets- of wandelvakantie? ViaLora biedt een brede keuze en scherpe prijs aan voor fietsvakanties in Nederland, België of Duitsland. Stap in de auto of reis per openbaar vervoer naar uw bestemming en ga via Lora vakantie vieren in binnen- of buitenland.

Wat heeft ViaLora Actief te bieden?

  • Meer dan 120 scherp geprijsde fiets- en wandelvakanties in heel Europa met verblijf in hotels.
  • ViaLora Actief door Europa biedt een uitgebreid aanbod aan wandel- en fietsvakanties en vraag realtime een prijsofferte aan.
  • Lora en haar medewerkers zijn bereikbaar per telefoon of stuur een bericht of opmerking naar Lora per mail.
  • Voor contact, tips, foto's en inspiratie is ViaLora bereikbaar op social media. "Like" de ViaLora Facebook pagina en zie Lora's posts op Facebook, Chat met Lora via Twitter. Vakantie inspiratie nodig? Neem een kijkje op de Pinterest pagina.
  • Lora is vakantiespecialist in binnen- en buitenland. Door meerdere jaren reiservaring kan Lora haar klanten altijd een vakkundig en ervaren reisadvies bieden.
  • Vakantiespecialist ViaLora is onderdeel van samenwerkende vakantiespecialisten, waarvan ook kampeerspecialist Rent-a-Tent en voorheen ADE Duitsland Vakanties deel uitmaakt.

Onze Top 10 populaire fietsvakanties:

Fietsen Bodensee Seestrasse Konstanz

Alle fietsvakanties in Duitsland

Parijs - Londen

Alle fietsvakanties in Frankrijk

Tauernradweg

Alle fietsvakanties in Oostenrijk

STock fiets

Alle fietsvakanties in Nederland

Drauradweg

Alle fietsvakanties in Italië

Portugal - Madeira - fietsvakantie

Alle fietsvakanties in Portugal