Camping de Molnhofte speeltuin

Camping de Mölnhöfte

Diepenheim, Overijssel, Nederland

 • Gelegen in een prachtige, rustige omgeving van Twente
 • Georganiseerde viswedstrijden
 • Buitenzwembad met apart kinderbad
0 - 7 jaar

Zeer geschikt voor kinderen
jonger dan 7 jaar

8 - 14 jaar

Geschikt voor kinderen
tussen 8 en 14 jaar

14+ jaar

Minder geschikt voor
oudere kinderen

Ontspannen vakantie in Hof van Twente

Camping de Mölnhöfte is een gemoedelijke camping in het Hof van Twente op een 6 hectare groot terrein. De camping heeft haar naam te danken aan de eeuwenoude korenwatermolen (die nog steeds in gebruik is) op ca. 300 meter van de camping. Op deze camping vind je uitstekende faciliteiten voor een ontspannen vakantie in Twente.

Camping de Mölnhöfte beschikt over:

 • een buitenzwembad met ondiep gedeelte voor de kleintjes
 • een grote speeltuin met o.a. een airtrampoline
 • visvijver waar regelmatig viswedstrijden worden georganiseerd
 • eetcafé met diverse mogelijkheden voor een lekkere hap

  In het hoogseizoen worden diverse activiteiten door het recreatieteam georganiseerd zoals speurtochten, kinderdisco en playbackshows.
  Vanuit camping de Mölnhofte in Diepenheim, dat ook wel het kastelenstadje van Overijssel wordt genoemd, kun je de prachtige regio van Twente ontdekken.
Bungalowtent Blue voetballende kinderen

Bungalowtent Blue

Bungalowtent Blue (ca. 25 m², max. 6 personen): woon-/eetgedeelte met tafel en zitmeubilair. Kitchenette met 3 kookpitten en grote koelkast met diepvriesvak en koffiezetapparaat. Een slaapcabine met tweepersoonsbed en extra eenpersoonsbed kan erbij geplaatst worden (deze eenpersoonsruimte is afsluitbaar met tentdoek). Slaapcabine met drie eenpersoonsbedden. De bungalowtent beschikt over tuinmeubelen.

Meer informatie
GlamLodge tent Camping de Molenhof

GlamLodge tent

GlamLodge tent (ca. 25 m², max. 6 personen): de GlamLodge tent heeft een mooie moderne uitstraling met woon-/eetgedeelte met tafel en zitmeubilair. Kitchenette met 3 kookpitten en grote koelkast met diepvriesvak en koffiezetapparaat. Een slaapcabine met tweepersoonsbed en extra eenpersoonsbed kan erbij geplaatst worden (deze eenpersoonsruimte is afsluitbaar met tentdoek). Slaapcabine met drie eenpersoonsbedden. De bungalowtent beschikt over 2 verstelbare stoelen met voetenbank, 4 kuipstoelen en een tafel. Door de toepassing van een buitenterras met windbescherming is er meer comfort dan bij een standaard bungalowtent en tevens meer privacy. Een skottelbraai is bovendien aanwezig.

Meer informatie

In Diepenheim vind je een aantal van oorsprong middeleeuwse landgoederen waaronder de Korenwatermolen op palen (op ca. 300 meter van camping de Mölnhöfte), Kasteel Warmelo, landgoed Nijenhuis en Westerflier, Kasteel Weldam en Huis Diepenheim dat over een 180 ha. landgoed beschikt en vrij toegankelijk is voor wandelaars. Verder zijn er in de omgeving van camping de Mölnhöfte diverse uitstapjes mogelijk, o.a.: een rit met de stoomtrein van Haaksbergen naar Boekelo met een bezoek aan het museum Buurtspoorweg, de kinderboederij met speeeltuin 'Kukelnest' in Goor, escaperoom Hof te Langelo in Haaksbergen, het Brandweermuseum in Borculo, het Zoutmuseum in Delden of Pitch & Putt in Diepenheim.